29 / 04 / 2024

Cağaloğlu Kız Meslek Lisesi'ni Akın İnşaat şžirketi onaracak!

Cağaloğlu Kız Meslek Lisesi'ni Akın İnşaat şžirketi onaracak!

İstanbul İl Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığının Fatih Cağaloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi onarım işi ihalesini 102 bin 497 lira bedelle Akın İnşaat Mermer Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kazandı



Erzurum, çanakkale, İstanbul, Kocaeli ve Trabzon"da çeşitli kuruluşlar tarafından açılan bina, inşaat ve onarım ihalelerini kazanan firmalar belli oldu.
İhaleleri kazanan firmalar ve bedelleri şöyle: 'Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğünün, stadyum terminal terfi arasına içmesuyu inşaatı ihalesini 110 bin 829 lira bedelle Gelişim Bilgisayar İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Pazarlama Limitid şžirketi kazandı.

Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğünün, Aşağımumcu-Bakırcı mahallesi kanalizasyon ve içmesuyu inşaatı ihalesini 125 bin 194 lira bedelle Gizem İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.şž. kazandı. çanakkale İl Özel İdaresinin, çanakkale şžehitler Abidesi bakım ve onarım işi ihalesine 1 milyon 300 bin 498 lira bedelle, Akka Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret kazandı.

çanakkale İl Özel İdaresinin, 5 adet okul binası onarımı işi ihalesini, 148 bin lira bedelle şžah-Taş Sosyal Hizmetler İnşaat Taahhüt Ticaret şžirketi kazandı.

İstanbul İl Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığının Fatih Cağaloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi onarım işi ihalesini 102 bin 497 lira bedelle Akın İnşaat Mermer Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kazandı. Nevşehir Göynük Belediyesinin halı saha ihalesini, 27 bin 500 lira bedelle Tokluca Azboy kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale İşleri şžube Müdürlüğünün İzmit ilçesi Tepeköy Kültür merkezi yapımı işi ihalesini, 1 milyon 505 bin 525 lira bedelle Demka İnşaat Sanayi Ticaret Limited şžirketi kazandı.

Trabzon İl Özel İdaresinin, Trabzon-çaykara İlçe Emniyet Amirliği lojmanlı hizmet binası yapımı işi ihalesini, 1 milyon 28 bin lira bedelle Doruk İnşaat Taşocağı İşletmeleri Temizlik Yemek Hizmetleri Ticaret Limited şžirketi kazandı.
A.A


Geri Dön