Genel

Çağla Şikel yeni villasında gürültüden şikayetçi!

Şehrin merkezinde villa satın alan Emre Altuğ-Çağla Şıkel çifti bir ay olmadan pişman oldu.Şıkel Boğaz Köprüsü yanımızda gibi. Emre arabaların gürültüsünden kulaklarında tıkaçla uyuyor dedi

Şıkel Boğaz Köprüsü yanımızda gibi. Emre arabaların gürültüsünden kulaklarında tıkaçla uyuyor dedi. Emre Altuğ-Çağla Şıkel çifti bu aralar yeni taşındıkları villalarından pek dertli. Boğaz Köprüsünün hemen altındaki yeni evlerinde arabaların gürültüsünden uyuyamadıklarını söyleyen Şıkel Bakalım ne yapacağız dedi. Villa macerası ikinci çocuğuna hamile olan Çağla Şıkelin annesinin yakınında bir eve taşınmak istemesiyle başladı. Çift uzun arayışlardan sonra şehrin içinde Boğazmanzaralı bir villayı çok beğendi.

EMRE SESE ÇOK HASSAS

Çift villayı bir kısmını peşin bir kısmını banka kredisiyle satın aldı. Ancak Emre Altuğ daha bir ay önce taşındıkları evlerinden hiç memnun değil. Şıkel, Sanki Boğaz Köprüsü evimizin içinden, yatak odamızdan geçiyor. Ben önceleri biraz zorluk çeksemde artık uyuyabiliyorum. Ama Emre, sese karşı çok hassas.Artık geceleri yatmadan önce kulaklarına tıkaç tıkıyor dedi.

Düğün gürültüsünden bıktık

Çağla Şıkel, villalarının yanında bir de eğlence mekanı olduğunu söyledi. Şıkel, Köprünün gürültüsü yetmezmiş gibi hafta sonları da söz konusu mekanda düğün oluyor. Oranın gürültüsü de olduğu gibi bize geliyor. Sanki düğün ahalisi bizim evin içinde eğleniyor. Her güzelin bir kusuru varmış, yeni evimizinki de bu dedi.

Bugün