Kent Haberleri

Çakılıyor... Elinde dolar olanlar acilen bakın! İbreler kırmızıya döndü! Dolar bu kadar oldu

Güncel dolar endeksi 27 Ekim 2022 109,398 seviyesine geriledi. Elinde dolar olanlar acilen bakın. Dolarda bugün ibreler kırmızıya döndü. Güncel dolar kuru çakılıyor. İşte 27 Ekim 2022 dolar/TL kuru. Dün 110 seviyesinde değerlenen dolar endeksi bugün 109,43 seviyesine kadar geriledi

27 Ekim 2022 dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Dün 110 seviyesinde değerlenen dolar endeksi bugün 109,43 seviyesine kadar geriledi. Dolarda ibreler kırmızıya dönerken elinde dolar olanlar acil şekilde güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? İşte 27 Ekim 2022 son dakika dolar kuru.

Elinde dolar olan milyonlarca yatırımcı ve döviz kurlarını merak edenler güncel dolar kurundaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar bugün güne değer kayıpları ile başladı.

Dün euro dolar paritesi 1,000 seviyesine yükselirken dolar değer kaybetti. Öte yandan 1 ayın ardından tekrar euro ve dolar eşitlendi. Bugün Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar öncesinde euro dolar paritesi bugün de  1,00079 bandında hareket ediyor. Kritik kara öncesi euro yükselişine devam ederken dolar resmen çakılıyor. 

 

EURO VE DOLAR EŞİTLENDİ

Dün, Euro, ABD doları karşısında 20 Eylül tarihinden sonra ilk kez 1,0006'yı gördü ve euro ile dolar eşitlendi. Dün, Euro ve dolar tekrar eşitlenirken dolar kan kaybetmeye başladı.

Euro Dolar kuru, bugün de kilit seviyeden yükselmeye devam ediyor. Hollanda merkezli dev banka ING, burada olası bir kırılmanın 1,02'ye hızlı ve dik bir yükselişi tetikleyebileceğinin altını çizdi.

Euro dolar paritesi şu dakikalarda  1,0079 seviyesinde değerleniyor. Euro dolar paritesinin tekrar 1,000 seviyesine yükselmesi ile Euro ve dolar 30 gün aradan sonra tekrar eşit hale geldi.

ING analistleri konu ile ilgili; ''Birkaç hafta oldu, ancak şu anda euro/dolar kurunun düşük doğal gaz fiyatlarına ve ticaret koşullarındaki iyileşmeye yanıt verdiği görülüyor.'' ifadelerini kullandı.


DOLAR RESMEN ÇAKILIYOR

Elinde dolar olanlar ve döviz kurlarını yakından takip eden milyonlarca yatırımcı dolar kurundaki güncel rakamları merak edip araştırıyor.

Dolar/TL kuru yeni güne aşağı yönlü başladı. Dolar endeksi bugün 109 seviyesinde işlem görüyor. Dün ise euro endeksi 110 seviyesinde değerlenmişti. Euro dolar paritesi bugün de 1,0079 seviyesinde işlem görüyor. Dolar/TL kuru bugün 18,61 TL alış fiyatı, 18,65 TL satış fiyatından satışa sunuluyor.

Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Yıl sonu dolar ne kadar olacak?

Dolar bugün ne kadar? 26 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların değer kaybetmesi gümüşe yaradı! Gümüş tozu dumana kattı!