28 / 04 / 2024

Çalı fasulye 19 TL'ye, tam yağlı beyaz peynir 94 TL'ye taze kaşar 124 TL'ye düşecek! Online indirimler peş peşe geldi!

Çalı fasulye 19 TL'ye, tam yağlı beyaz peynir 94 TL'ye taze kaşar 124 TL'ye düşecek! Online indirimler peş peşe geldi!

Migros Market "Migros Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyası ile 29 adet ürüne indirim uygulanacağını açıkladı. İşte kampanyanın detayları...



Migros Market Migros Market "Migros Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyası ile 29 adet ürüne indirim uygulanacağını açıkladı.

Zincir market kampanyanın detaylarını açıkladı.  Farklı ürünlerde farklı sepet limiti mevcut olan kampanyada indirimli fiyatlar ve tüm kampanyalar Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Çalı fasulye 19 TL ye, tam yağlı beyaz peynir 94 TL ye taze kaşar 124 TL ye düşecek! Online indirimler peş peşe geldi!

Yeniden satış amaçlı toplu satın alım siparişlerinin kampanyaya dahil edilmeyeceği, toplu alım siparişlerin tespitinde siparişlerin iptal edileceği belirtildi.

Kampanya dahilindeki ürünler; kampanya ve mağaza stokları ile sınırlı olacak. Kampanya kotası dolduğu zaman geçerli ürün indirimi sonlanacak· Söz konusu kampanya kapsamında ürün bazında üst alım limiti bulunuyor. Ürün bazında üst alım limiti farklılık gösterebiliyor.

Çalı fasulye 19 TL'ye, tam yağlı beyaz peynir 94 TL'ye taze kaşar 124 TL'ye düşecek! Online indirimler peş peşe geldi. İşte kampanyadaki diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...


Geri Dön