Ekonomi

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Halkın bankası Halkbank, son kampanyasıyla çalışanların yüzünü güldürdü ve rahat bir nefes aldırdı. Milyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi. Peki acil nakit ihtiyacı olanlar için devlet destekli düşük faizli kredi nedir? İşte, Halkbank’ın kamu çalışanlarını cezbeden kampaMilyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi

Halkın bankası Halkbank, son kampanyasıyla çalışanların yüzünü güldürdü ve rahat bir nefes aldırdı. Milyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi. Doktor, avukat, öğretmen, polis fark etmeksizin bütün kamu çalışanları için kesenin ağzı açıldı ve 25 bin TL'lik kredinin yolda olduğu açıklandı. 

Kovid-19 salgınıyla mücadele sürerken bir de ekonomik kriz meydana geldi. İkili hanelere çıkan enflasyon rakamları, vatandaşları zorlarken herkes tedirginliğe kapılarak kara kara düşünmeye başladı. Tarihi rekoruna ulaşan altın ve dolar kuruda cabası oldu. Bu durumu fırsat olarak gören bankalarda faizleri artırdıkça artırdı. 

Çiftçilerin yüzü gülecek! Devletten 12 bin lira destek ödemesi!

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Faturası yüksek gelenlere müjde! Elektrik indirimi resmen açıklanıyor!

Sektör temsilcilerinden uyarı: Ev fiyatları yüzde 60 zamlanacak!

Milyonlarca kişi ödüyor! Kimler o vergiden muaf?

TOKİ'den 12 bin 107 ucuz konut geliyor!

Altını olanlar dikkat! Yeni sistem geliyor! 

Emekli maaşları bir kez daha artıyor! Maaşlara 5 gün içinde 750 lira ekleniyor!