Ekonomi

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...36 ay vadeli kredi desteği ile nakit ihtiyacı olan ev hanımları bu kampanyadan faydalanabilecek

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. 36 ay vadeli kredi desteği ile nakit ihtiyacı olan ev hanımları bu kampanyadan faydalanabilecek.

Gelir belgeniz olmadan bankaya başvurabilirsiniz. 36 aya varan kredi desteği ile paraya ihtiyacı olan ev hanımları bu kampanyadan faydalanabilecek. Ev kadınları dikkat! Beklenen müjdeli haber geldi! Hesaba 20.000 TL yatırılıyor. Başvuru sahibine anında ödenecek! Gelir belgeniz olmadan bankaya başvurabilirsiniz. 36 aya varan kredi desteği ile paraya ihtiyacı olan ev hanımları bu kampanyadan faydalanabilecek.

 

20 BİN LİRA DESTEK ÖDEMESİ

Ev hanımlarına ve emeklilere gelir belgesiz kredi yardımı yapılmaktadır. Kredi notu ile yapılan tutar 20.000 lira ve üzeri olacaktır.

kredi notu 1200 ve üzeri olanlar başvuru anında hemen kullanabilecekler.

20 BİN TL BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Banka tarafından yapılan kampanyalara başvuru SMS ile talep yapılır.

18 yaş sınırına ek olarak kredi notu çok önemli koşullardan biridir.

EV HANIMLARI NASIL KREDİ ÇEKEBİLİR?

Ev hanımları kredi kullanabilmeleri için banka kredi notu en önemli detaylardan birisi 1100 ve üzerinde kredi notu olan ev kadınları kredilerini banka şubelerinden kullanabilirler. Ayrıca banka hesabı olan ev hanımları da mobil uygulama üzerinden istedikleri zaman başvuru yaparak kredilerini kullanabilir.

PTT EV HANIMLARINA KREDİ VERİYOR MU?

Buna göre PTT tarafından duyurulan kampanyaya katılmak isteyenler 36 aya varan vade  ile  kolay kredi kullanabilecek. Özellikle ev hanımlarını hedef alan bu kampanyada kredi notu düşük olan kadınlar da bu kampanyadan yararlanabilecek.

EV HANIMLARINA KREDİ VEREN BANKALAR NELERDİR?

Enpara İle Gelir Belgesiz Kredi.
Ziraat Bankası'ndan Ev Hanımlarına Kredi.
Akbank'tan 50 Bin TL'ye Kadar Kredi
Halk Bankası'ndan Kadınlara Destek Kredisi.
Denizbank Ev Hanımlarına İhtiyaç Kredisi
Şekerbank'tan Hanımlara Uygun Faizli Kredi
PTT Bank'tan Kredi İmkanı

Emekli promosyonu alamayanlara müjde! İş bankası şimdi açıkladı! Başvuran herkese anında alıyor!
Doların 3 ay sonra göreceği rakam! Analistler açıkladı: Fırtına çok yakın! 
Altın 24 saat sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!