Beyaz Eşya

Çamaşırlarınız çiçek gibi olacak! Arçelik 9102 PM Çamaşır Makinesi ne kadar? 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelene markalardan biri olan Arçelik'in 9102 PM Çamaşır Makinesi, özellikleriyle dikkat çekiyor. Buhar destekli yıkama teknolojisine sahip olan makine, lekelere geçit vermiyor. İşte detaylar...Gelişen teknoloji ile birlikte çamaşır makinesi yıkama programları gün geçtikçe artış gösteriyor

Çamaşır makinesi her evin olmazsa olmaz parçası. Gelişen teknoloji ile birlikte çamaşır makinesi yıkama programları gün geçtikçe artış gösteriyor. Arçelik 9102 PM Çamaşır Makinesi ise hassas, hızlı ve yoğun yıkamanın yanı sıra kumaş ve miktara göre değişen 15 farklı yıkama programıyla her ihtiyaca cevap veriyor. Sahip olduğu ekstra özelliklerle bir yandan lekelerle savaşırken diğer yandan karışıklıkları azaltıyor. Enerji sınıfı A olan ürün, 9 kilo yıkama kapasitesine sahip.

 

Peki, Arçelik 9102 PM Çamaşır Makinesi'nin özellikleri ne, kaç liraya satılıyor?

 

HOMEWHİZE

Çamaşır makinenizi bluetooth aracılığıyla cep telefonunuz veya tabletiniz üzerinden kontrol edebilir, Homewhiz uygulaması üzerinden çalıştırabilirsiniz.

SUDA BASTIRMA

Bu fonksiyon sayesinde çamaşırları önceden suda bekletme işlemini makinede rahatça yapabilirsiniz. Ardından program otomatik olarak çalışıp yıkama yapar. Lekelerle savaşta üst düzey performans sunar.

 

ÇAMAŞIR EKLEME

Makine çalıştıktan sonra unutulan çamaşırların ilave edimesini sağlayan çamaşır ekleme özelliği ile kapak tamamen açılır ve büyük çamaşırların da eklenebilmesine imkan sağlar. 

AQUAFUSİON 

Bu teknolojide kullanılan tekli su jeti sistemi, deterjanlı suyu çamaşırların üzerine püskürtür. Su alımı sırasında deterjan kaybı engellenir. Aquafusion yeterli ölçüde deterjanla etkin temizlik sunar.

BUHAR DESTEKLİ YIKAMA TEKNOLOJİSİ

Seçili programlarda belirli süre ve adımlarda çalışan buhar desteği ile kırışık azaltma ve yumuşaklık verme özelliğine sahiptir.

Ürünün Genel Özellikleri

Kapasite: 9 kilogram
Maksimum Sıkma Devri: 1000 rpm
Su Girişi: Tek (Soğuk)
Program Sayısı: 15
Ürün Rengi: Beyaz
Enerji Sınıfı: A
İkincil Fonksiyon: Kırışık Önleme Fonksiyonu

Teknolojik Özellikler

AquaFusion: AquaFusion+
Deterjan Sistemi: Var
Buhar: Buhar
Motor Tipi: ProSmart™ Inverter
Tambur Deseni: Özel Tasarım Tambur Teknolojisi
Elektronik Su Kontrol Sistemi: Var
Bağlantı: BLE

Performans

Su Tüketimi (1 Çevrim): 43 Litre
Enerji Tüketimi (100 Çevrim): 49 kWh

Fiyatı: 14.369 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.arcelik.com.tr

Gelsin çıtır çıtır lahmacunlar! Eratec Taş Fırın Seti ne kadar? 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede satılıyor? 23 Ocak 2023 fiyat listesi