Beyaz Eşya

Çamaşırlarınız ona emanet! Windsor çamaşır makinesinde Haziran tarifesi

Hepsi Burada, fiyat performans ürünleri listesinde, Windsor WS 2912 çamaşır makinesi bulunuyor. Özeliklerinin yüksel olup fiyatının düşük olması vatandaş tarafından tercih edilme sebebi oluyor. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi9 kg geniş yıkama kapasitesi ile kalabalık aileler için bile kâfi olabilir

Windsor WS 2912 çamaşır makinesi, gereksinimlerinizi karşılar ve pratik bir biçimde çamaşırlarınızı temizlemenize yardımcı olur. 9 kg geniş yıkama kapasitesi ile kalabalık aileler için bile kâfi olabilir.

Evdekilerin çamaşırları için yeterli yıkama sahası sunar. Windsor 9 kg kapasiteli çamaşır makinesi, mukavemetli ve sağlam yapısıyla uzun kullanım miadına sahiptir. 1200 devir sayısı bulunur ve bu vesile ile çamaşırlarınız için yüksek devirli sıkma işlemi meydana gelir. Yüksek devirde sıkılan çamaşırlar daha hızlı kuruyabilir. Cihazın üstün verimi, kullanım esnasında etkili neticeler almanızı sağlar.

Çamaşırlarınız ona emanet! Windsor çamaşır makinesinde Haziran tarifesi

Tertemiz Çamaşırlar için Windsor Çamaşır Makinesi

Windsor WS 2912 çamaşır makinesi, kirli elbielerinizi istenilen kıvamda yıkar. Cihaz, pratik olduğu için herkes aracılığı ile basitçe ayarlanabilir. Üründe ilave olarak denetim sağlayan elektronik gösterge paneli vardır. Bu kaliteli ürün, 9 kg yıkama kapasitesi ile bütün kirlileriniz için istenilen genişlikte yıkama alanı oluşturur. Çocuklu aileler, çocuk kilidi vesilesi ile ürünü emniyetli bir şekilde kullanabilir. Makinenin inci kazanlı tamburu vardır. Süratli bir halde yıkama yapmanızı sağlayan program ise pratiklik sunar. Üründe tüm bunlara ilave olarak dengesiz yük ikaz sistemi vardır. Bu sayede çamaşırlar dengesiz yerleştirildiğinde makineniz ikaz verir. Ürün, 1200 devir sayısı ile yeterli sıkma kuvvetine sahiptir. Çamaşırlarınızı pratik ve temiz bir şekilde yıkamak için Windsor WS 2912 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi satın alabilirsiniz.

Yüksek Performanslı Windsor Çamaşır Makinesi

Windsor WS 2912 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi, geniş temizleme program opsiyonlarına sahiptir. Kıyafet, nevresim, perde gibi evde kullanılan ve sık sık yıkanması gereken kirlileri, cihazın geniş program opsiyonları vesilesi ile pratik bir biçimde yıkayabilirsiniz. Pamuklu, yünlü ve sentetik kumaşlar için özel olarak imal yıkama programlarından faydalanabilirsiniz. Ön yıkama, ilave durulama özelliğinin yanında elde ve narin yıkama ile kolay ütüleme fonksiyonu gibi pek çok ayar vardır. Yüksek performansı ile öne çıkan Windsor çamaşır makinesi, kirli ürünlerinizi problemsiz bir biçimde temizler.

WİNDSOR Ç. MAKİNESİ 06 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Windsor WS 2912 çamaşır makinesi satış fiyatı: 6.699,00 TL

Kaynak: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 06 Haziran 2023 tarihinde saat 03:01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.32 Türk Lirası, euro 22.82 Türk Lirası, altının gramı ise 1372 Türk Lirası değerinde.

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Asgari ücretliler, memurlar ve emekliler bu zam haberi sizi daha da heyecanlandıracak!

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapıyorsanız 1.671 TL ceza ödeyeceksiniz