01 / 05 / 2024

çamlıca +210, Ekim ayında satışa çıkacak!

çamlıca +210, Ekim ayında satışa çıkacak!

çamlıca +210 projesi; Büyük çamlıca 'da yükseliyor. Önümüzdeki ay içerisinde satışlarına başlanacak projenin yapımına ise Aralık 2011'de başlanacak. Projedeki konutların fiyatları henüz belirlenmedi. Teslimatlar da 2013 yılında gerçekleştirilecek...



Erkan Grup, Büyük çamlıca 'da yeni lüks konut projesini satışa sunuyor.çamlıca +210 projesinin  mimarisinde ünlü mimarlardan Murat Tabanlıoğlu ve Melkan Gürsel 'in imzası yer alıyor.

Büyük çamlıca 'da ev sahiplerine yeşilin ve mavinin keyfini yaşayacakları doğal güzellikler içinde bir yaşam alanı sunacak olan proje, şehrin kalbinde, muhteşem manzarasıyla yeşil ile mavi dokunun birleştiği bir lokasyonda bulunuyor.   Proje 14 bin metrekarelik alan üzerinde kuruluyor. Projede toplam 40 dubleks konut bulunuyor.

Müstakil bahçe kullanımlı dubleksler ile manzaralı çatı dublekslerinden oluşan projede, üniteler bireysel ihtiyaçlara göre dilenirse tamamen birleştirilebilirek bloğun tamamına sahip olunabilir, ya da üniteler yatay olarak birleştirilebilirek iki çatı dubleks ya da iki bahçe dubleks tek ünite haline getirilebilir.

Levent Loft, İstanbul Sapphire, Kanyon, Tripoli Kongre Merkezi, Zorlu Center gibi projelerin başarılı mimarları Murat Tabanlıoğlu ve Melkan Gürsel 'in imzasını taşıyan çamlıca +210, bölgenin özgün değerine çağdaş bir katman kazandırıyor olmasının yanı sıra sunduğu yaşam tarzı ile de ev sahiplerine güvenli ve kaliteli yaşam alanları sunuyor.  

çağdaş teknolojinin kullanıldığı altyapı ile desteklenecek çamlıca +210 projesinde, yerleşim planları evlerde esneklik ve geçişkenlik sağlayacak. Yüksek tavanları ve şeffaf cepheleri sayesinde aydınlık ve ferah yaşam alanları sunulacak, bireysel tercihlere göre düzenlemeler yapılabilecek.

Selenium Panorama, L 'ist İstinye Suites, İstanbul Seaport gibi projelere ortak olan Erkan İnşaat 'ın tamamlanan projeleri arasında Kadir Has Villaları, çamlıca Villaları, Kuşadası Leb-i Derya Konakları, çamlıca Konutları, Salacak Konutları, Samandıra Konutları ve restorasyon çalışmaları da bulunuyor. Aralık 2011 'de yapımına başlanacak olan projenin 2013 sene sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.

Adres:Kısıklı Mahallesi,Turistik Büyük çamlıca Cad. No:8 Üsküdar/İstanbul


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön