Genel

Çamlıca Villaları +210'da 2 milyon dolara 900 metrekare!

Temeli 2011'de atılan Çamlıca +210'un 2013 senesinde tamamlanması bekleniyor. Şeffaf cepheler ile yüksek tavanlara sahip olan konutlardan oluşan Çamlıca +210'da fiyatlar 1 milyon 500 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor

Şile Otoban yoluna 12 kilometre, Kadıköy'e 5 kilometre, Üsküdar'a 4,7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 3 kilometre mesafede yer alan Çamlıca +210, Erkan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Erkan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, Çamlıca'da konumlandırılan projeleri hakkında "Bizim için çok özel olan projemizi geçmiş yıllardaki tecrübelerimizle harmanlayıp ortaya çıkardık. Doğal kaliteli ve kullanışlı alanlar yaratmaya özen gösterdik. Adına şarkılar söylenen, şiirler yazılan İstanbul'un en özel ve güzel yerlerinden biri olan Çamlıca'yı yeniden keşfetmekti amacımız. Sizleri de bu özel mekanda yaşamaya davet ediyoruz" diyor.

220 metrekare ile 900 metrekare arasında değişen çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve müstakil villalardan meydana gelen Çamlıca +210, 11,5 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Murat Tabanlıoğlu ile Melkan Gürsel Tabanlıoğlu'nun mimari tasarımını yaptığı proje 40 bağımsız bölümden oluşuyor.

Temeli 2011'de atılan Çamlıca +210'un 2013 senesinde tamamlanması bekleniyor. Şeffaf cepheler ile yüksek tavanlara sahip olan konutlardan oluşan Çamlıca +210'da fiyatlar 1 milyon 500 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

Melkan Gürsel ile Murat Tabanlıoğlu Çamlıca +210'u şu şekilde tanımlıyor;

Boğazın Anadolu yakasında, kentin en yüksek noktası olan Çamlıca tepesinde gerçekleşecek konutların, İstanbul için özel bir yeri var.

Kentin özgün değerlerine çağdaş bir katman kazandıracak bu yenilikçi proje ile aynı zamanda bir yaşam biçimi öneriyoruz.

Çağdaş teknolojinin kullanıldığı altyapı ile desteklenecek Çamlıca+210 projesinde, yerleşim planları konutlarda esneklik ve geçişkenlik sağlayacak. Yüksek tavanları ve bütünüyle şeffaf cepheleri sayesinde aydınlık ve ferah yaşam alanları sunulacak, her konutta bireysel tercihlere göre özgün düzenlemeler yapılabilecek.

Bu proje Çamlıcaya 21. Yüzyılın konaklarını kazandıracak.

Çamlıca 210;
İstanbul Kanatlarımın Altında

Dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbulun merkezinde, kentin vazgeçilmez güzelliklerinin kaynağı Boğaza yönlenen Çamlıca +210 projesi, berrak pencerelerin ardında ve müstakil bahçesinde yeşilin ve mavinin keyfini yaşatacak modern bir yaşam alanı sunuyor. Kentin en yüksek tepesinde yer alacak konutların sadece burada yaşayanlar için değil, İstanbul silueti için de özel bir anlamı olacak.

0216 505 04 34

http://www.erkaninsaat.com.tr

http://www.camlica210.com/


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com