03 / 05 / 2024

çamlıkent Konutları lükste sınır tanımıyor!

çamlıkent Konutları lükste sınır tanımıyor!

Başkanlığım Barış Öncü'nün yaptığı DBM inşaat 'Kalite Herkesin Hakkı' sloganıyla İzmir'de yürüttüğü lükste ve fiyatta çamlıkent markalı projeleriyle dikkati çekiyor...



EGE çamlıkent, çamlıkent Prestij ve çamlıkent çiğli Evleri ile konutta iddialı olduklarını belirten DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, çamlıkent Konutlarının lükste sınır tanımadığını, düşük gelir grupları için oluşturulan projelerde de lüksün yine ön planda geldiğini söyledi.

Tüm çamlıkent Projesi Konutlarındaki en küçük evin 122 m2 olduğunu belirten Öncü, 'Konutlarımızda akıllı binalarda kullanılan cihazları kullanıyoruz, ışık havuzlu led aydınlatma, italyan tasarım mutfak ürünleri, stor panjur, alüminyum kompozit panel, granit basamaklar, tezgah ve trakko iç cephe boyası dairelerde kullandığımız ürünleri yurtiçinden ve yurtdışından en üst düzey markalardan tedarik ediyoruz' dedi.

Birbirinden değerli
İzmir'in merkezinde Ege çamlıkent Konutlan ile doğanın içinde bir hayat isteyenlerin tercihi olduklarım belirten Öncü, 'çamlıkent'teki ev sahiplerinin yorumlan gerçekten bizi mutlu ediyor. Kuş sesleri ve zeytin ağaçlan içinde huzurlu bir ortamda,şehrin merkezinde ancak şehrin kaosundan uzak bir ortamda yaşadıklan için çok mutlu olan konut sahiplerini görmek bizi onlar kadar mutlu ediyor' diye konuştu.

çamlıkent Prestij Konutlan'nda ise rezidans kalitesini piyasadaki fiyatların 3'te 1 fiyatına sunduklannı dile getiren DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Banş Öncü, DBM inşaat markasının yapı malzemelerinde toplu alımlar yaparak konut maliyetlerini düşürdüklerini ve bu fiyatarı son kullanıcıya direk yansıttıklarını vurguladı.

 

 


Geri Dön