27 / 04 / 2024

Can Fidan Peyzaj İnşaat Nakliyat Madencilik Medikal Mobilya Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Fidan Peyzaj İnşaat Nakliyat Madencilik Medikal Mobilya Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Fidan Peyzaj İnşaat Nakliyat Madencilik Medikal Mobilya Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ferit Fidancan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Can Fidan Peyzaj İnşaat Nakliyat Madencilik Medikal Mobilya Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ferit Fidancan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Can Fidan Peyzaj İnşaat Nakliyat Madencilik Medikal Mobilya Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her nevi aracın yedek parçalırının toptan alım, satımı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak.  2-Her nevi mobilya ve mobilya aksesuarlarının alım satımı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her nevi inşaat malzemesini toptan alım satımını yapmak. her nevi inşaatlar ve bunların peyzaj işlerini yapmak yurt içi ve yurt dışında açılmış olan her nevi inşaat ihalelerine katılmak almak, devretmek. 4-Her nevi medikal malzemenin toptan alımı satımı ithalat ve ihracatını ve de pazarlamasını yapmak. 5-Her nevi yer altı ve yerüstü madenlerini çıkarmak işlemek atölyeler ve ocaklar açmak. 6-Gerek kendi araçlarıyla gerekse kiraladığı araçlarla nakliye işlerini yapmak. Yurt içi ve yurt dışında bu konuyla ilgili şirket yukarda gösterilen işlerden başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlerede girişilmek istendiginde ortaklar kurulunca bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleride yapabilecektir.



Geri Dön