29 / 04 / 2024

çanakkale Troia Flora'da 29 bin 500 TL'ye!

çanakkale Troia Flora'da 29 bin 500 TL'ye!

çanakkale Kepez 'de inşa edilen ve 140 daireden oluşan Troia Flora 'da son daireler sahiplerini bekliyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 29 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutları Mayıs 2012'de teslim edilecek



Mim İnşaat tarafından çanakkale Kepez 'de inşa edilen ve 140 daireden oluşan Troia Flora 'da son daireler sahiplerini bekliyor. Son daire satışlarının ve imalatın bir arada yürüdüğü Troia Flora Mayıs 2012 'de teslim edilecek. Bu proje de Mim İnşaat 'ın diğer projeleri gibi çanakkale 'de prim ve getiri şampiyonu olmaya aday.

Troia Flora yatırım için çok değerli bir lokasyonda bulunuyor ve stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlardan oluşuyor. 29 bin 500 TL gibi son derece erişebilir fiyatlarla satışa sunulan Troia Flora 'da zengin donatılar dikkat çekiyor. Geniş peyzaj alanları, denize ve güneşe dönük cepheler, açık yüzme havuzu, açık hava dinlenme taraçaları gibi bir çok imkan sağlanmış durumda. Satışların devam ettiği Troia Flora, daire sahibi olmak isteyenlerle, kira ve prim açından çok iyi kazandıracak bir yatırım yapmak isteyenleri bekliyor.

Troia Flora projesi hakkında bilgiler veren Mim İnşaat A.şž. Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Tuğrul Ertuğrul “Altın ve benzeri yatırım araçlarının üst sınırlarını zorladığı şu günlerde, gayrimenkul 'un en akıllı yatırım olacağı konusunda herkes hem fikir. Bu doğrultuda, Troia Flora yatırımcısına ciddi getiriler vaat eden bir proje.Troia Flora 'da daireler 29 bin 500 TL 'den başlayan çok özel ve son derece erişebilir fiyatlarla satışa sunuldu. Uygun finansman imkanları sayesinde, kira öder gibi ev sahibi olmanın da yolu açık. Son dairelerdeki yatırım fırsatları sahiplerine büyük avantajlar sunuyor. ” dedi

Son daire satışların devam ettiği Troia Flora, daire sahibi olmak isteyenlerle, kira ve prim açından çok kazançlı bir yatırım yapmak isteyenler için eşsiz fırsatlar sunuyor.

İrtibat:
Mim İnşaat Aşž
Reşat Tabak İş Merkezi No:26 Merkez / çANAKKALE
Telefon: 0286 217 0330
Web: www.troiaflora.com | www.mimgrup.com
E-Posta: [email protected]

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön