15 / 05 / 2024

Çanakkale Troia Palace'ın örnek dairesi hazır! 25 bin TL'ye!

Çanakkale Troia Palace'ın örnek dairesi hazır! 25 bin TL'ye!

Çanakkale'de inşa edilen Troia Palace  projesinin 5. etabı satışa çıktı



Çanakkale'nin yenilikçi yaşam projesi Troia Palace 'ta yer alan 44 metrekarelik 1+1 örnek daire dünyaca ünlü İsveçli mobilya markası IKEA tarafından tasarlanan modern yüzü ile karşınıza çıkıyor.

Çanakkale'nin en iddialı marka konut projelerinden Troia Palace hızla yükselmeye devam ediyor. İlk dört etap satışlarının tamamlandığı projede, 7 ay gibi kısa bir sürede birinci etap teslime hazır hale getirildi. İç ve dış görselinde saflığı ve sadeliği modern bir bakış ile yansıtan “Troia Palace”ın birinci etabı, özgün yaşam alanlarını sakinleriyle buluşturmak için hazır. Troia Palace, MİM İnşaat A.Ş. tarafından yaklaşık 8 bin metrekare alan üzerinde 250 konut ve 3 adet işyeri içerecek şekilde projelendirildi. Sakinlerinin tüm ihtiyaçlarının özenli bir çalışmayla detaylandırıldığı projede, tüm yapı elemanları Türkiye'nin öncü firmalarının en kaliteli ürünleri arasından titizlikle seçildi. 


 “Troia Palace”, modern yaşamın ihtiyaçlarına göre şekillendirilirken, aynı  zamanda çevreyle doğayla ilişkisini sürdürebilen bir fikirden çıkış alıyor. Bu felsefeden hareketle sakinlerine şehrin merkezinde doğayla iç içe, huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı sunuyor. Şehirli yaşam anlayışına farklılık getiren Troia Palace; 1+1, 2+1, 2+1 ve 3+1 dublex seçeneklerini 44 metrekareden 130 metrekareye kadar birçok alternatif ile 25 bin TL -120 bin TL fiyat aralığında satışa sunuyor. 


Küçük yaşam alanlarının; konforlu olduğu kadar zevkli, şık ve rahatlatıcı bir mekana dönüştürülebildiğini sergilemek amacıyla Troia Palace'da bir örnek daire oluşturuldu. 44 m2'lik örnek daire tasarımı, MİM İnşaat A.Ş. ve ergonomik yaşam çözümleriyle dünya markası olan IKEA iş birliğiyle gerçekleştirildi. Daire içi tüm ihtiyaçlara cevap veren fonksiyonel tasarım ve kullanım rahatlığı sağlayan örnek daire ziyaretçilerinden beğeni topluyor. 

1+1 dubleks seçeneği ile bir yeniliği daha bünyesine ekleyen “Troia Palace Etap V” henüz satışa çıkmadan yüzde 20 ye yakın ön talep topladı. 5 bin TL-10 bin TL peşinat ve Finansbank ile oluşturulan proje beraberliği sayesinde yüzde.99'dan başlayan faiz oranlarının yanında uygun ödeme koşullarıyla 120 aya varan vadede kira öder gibi ev sahibi olmanın yolu açılıyor. 

0286 217 03 30

www.mimtroia.com

[email protected]


Geri Dön