Arsa ve Arazi

Çanakkale'den arsa alanlara piyango vurdu! Arsa fiyatları son beş yılda yüzde 1870 arttı!

Türkiye'de arsa yatırımları son yıllarda büyük bir ivme kazanırken en dikkat çekici artışın yaşandığı bölgelerin başında Çanakkale geliyor. Çanakkale’de arsa fiyatları, son beş yılda yüzde 1870 oranında artarak Türkiye’nin en kazançlı yatırım bölgesi haline geldi.

Türkiye genelinde arsa yatırımlarının getiri oranı, konut, altın ve döviz gibi yatırım araçlarını geride bıraktı.  Bölgenin doğal güzellikleri, stratejik konumu ve Marmara ile Ege bölgelerine olan yakınlığı, Çanakkale'yi yatırımcılar için altın değerinde bir fırsat haline getiriyor. Çanakkale’de son beş yılda yüzde 1870 oranında artan arsa fiyatları, şehrin yatırım potansiyelini gözler önüne seriyor.

YENİ NESİL ARSA YATIRIMI

"Yeni nesil arsa yatırımı" mottosuyla müşterilerine sadece bir arsa değil, aynı zamanda kapsamlı bir yatırım danışmanlığı sunan Arsago, İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Kıbrıs gibi bölgelerdeki yatırım odaklı projeleriyle dikkat çekiyor.

 Çanakkale’nin hızla prim yapan bölgelerinden biri olan Bayramiç’te Arsago tarafından hayata geçirilen "İlk Tarlam" projesinin ilk etabı yatırımcıların yoğun ilgisiyle iki gün içinde tamamen satıldı.

Proje, bölgedeki yüksek kazanç potansiyelini net bir şekilde ortaya koyarken, Çanakkale, sadece yerel yatırımcıların değil, uluslararası yatırımcıların da ilgisini çekmeye devam ediyor. 

ARSA YATIRIMI TALEBİ GİDEREK ARTIYOR

Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, müşterilerin yatırım ihtiyaçlarını karşılamaya odaklandıklarını belirterek "Türkiye’nin arsa yatırımı potansiyeli, her geçen gün daha da değer kazanıyor.

Çanakkale gibi stratejik bölgelerdeki projelerimizle yatırımcılarımıza güvenli ve yüksek getirili fırsatlar sunmaktan gurur duyuyoruz.

Arsago olarak, sadece bugünün değil, yarının da piyasasını şekillendiren bir marka olmayı hedefliyoruz. Yatırımcılarımızın finansal başarısına katkıda bulunmak ve güvenilir bir iş ortağı olmak bizim en büyük önceliğimizdir." diye konuştu.

YATIRIMCILARIN YENİ GÖZDESİ

Çanakkale, arsa yatırımında en çok kazandıran bölgelerden biri olarak öne çıkıyor. Özellikle Bayramiç gibi bölgelerde Arsago’nun projeleri, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Arsago’nun Bayramiç Muratlar bölgesindeki “İlk Tarlam” projesi, iki gün içinde satılarak büyük bir başarıya imza attı.

Proje, Çanakkale’nin hızla değer kazanan topraklarında yatırımcılarına uzun vadeli kazanç fırsatları sunuyor. Üstelik bölgenin hem Marmara hem de Ege bölgelerine olan yakınlığı, ulaşım kolaylığı ve gelişmiş altyapısı yatırımcılar için büyük avantaj sağlıyor.

Arsago Çanakkale Ofis Broker Özmen Gök ise bölgenin yatırım potansiyelinin hızla arttığını belirterek, “Çanakkale, son beş yılda yüzde 1870 oranında arsa değer artışıyla Türkiye’nin en gözde yatırım bölgelerinden biri haline geldi. Arsago olarak burada güçlü projelerle yatırımcılarımıza yüksek getirili fırsatlar sunuyoruz. Bayramiç’teki 'İlk Tarlam' projemiz de bunu kanıtlar nitelikte, yatırımcılarımızın ilgisi bizi fazlasıyla memnun etti.'' dedi. 

Gayrimenkul uzmanından arsa yatırımı yapmak isteyenler için lokasyon önerisi! Burası aradığınız yer olabilir....

Konut ve arsa almak isteyenler dikkat! Yatırım yapmak için son fırsat! Gayrimenkul uzmanı uyarıyor! Telafisi yok!