Genel

Canan Residence ’ta, 700 m ²'lik Carrefoursa hizmete girdi!

Ümraniye şžerifali ’de 3 blok üzerine yükselen ve inşa edilen 269 konutun satıldığı yüzde 70 ’inde yaşamın başladığı Canan Residence ’ta hizmete giren yeni sosyal donatılar hayata hareket katıyor

Canan Residence bünyesinde yaklaşık 700 metrekare alanda hizmete giren Carrefoursa, projeye ve çevredeki diğer konutlara rahat alışveriş imkanı sunuyor.
 
Projedeki kalan yüzde 25 'lik kısımdaki konutların satışına devam ederken sosyal donatı alanlarının tam kapasite ile hizmet verdiğini dile getiren Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akyazıcı, “Site sakinlerinin günlük alışveriş ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak üzere kuru temizleme, terzi, bay ve bayan kuaför, mini market, oto yıkama, açık havuz yanı cafeterya ile kapalı cafeterya ve restoranı bina içinde faaliyete başlattık. 700 metrekarelik Carrefour Ekspress Gurme ise bina dışında olmasına rağmen kat sakinlerinin de hizmetinde ” dedi.
 
Akyazıcı, “Market site sakinlerine ve çevredeki diğer projelerde yaşayanlara hizmet sunacak. Diğer boş dükkanlarımızı da değerlendirdiğimizde lokasyonun canlanmasına ciddi bir katkıda bulunmuş olacağız ” diye konuştu. Akyazıcı, bu dükkanların kar amaçlı olmayacağını, buna rağmen elde edilen gelirin sitenin ortak giderlerine katılarak aidatlardan tasarruf sağlanacağını dile getirdi.
 
Canan Residence 'nin lokasyonunu aşan bir bina kalitesine sahip olduğunu vurgulayan Akyazıcı, bunu hizmetlere de yansıttıklarının altını çizerek, “Kurulan restoran açık havuzun yanınıda yer alıyor. Kapalı havuz, diğer spor alanları, spor merkezi birbirine çok yakın konumlandı. Buna ek olarak alışveriş rahatlığını da getirdik ” dedi.
 
Canan Residence Merkez Bankası ve beraberindeki çok sayıda bankanın genel merkezlerinin taşınmasıyla İstanbul 'un yeni finans merkezi olacak Ataşehir 'e oldukça yakın bir noktaya konumlanan Canan Residence, lokasyondan kaynaklanan fiyat artışı yaşamadığı için doğru yatırım olma özelliğini koruyor.
 
Türkiye'nin ödüllü, ünlü mimarlarından Adnan Kazmaoğlu imzası taşıyan Canan Residence, toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerinde, 3 blok olarak inşa edildi. 68 ile 203 metrekare arasındaki konutlarda Canan Residence 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifler sunuyor.

0216 499 93 27 - 28
www.cananresidence.com
bilgi@cananresidence.com
Projeden görüntüler için tıklayınız...