19 / 05 / 2024

çankırı 'da malmüdürlüğünden 1.7 milyon TL 'ye fabrika!

çankırı 'da malmüdürlüğünden 1.7 milyon TL 'ye fabrika!

Eldivan Malmüdürlüğü; çankırı ili, Eldivan ilçesi, Cami mahallesi, Ağılönü mevkii, 315 ada ve 6 parseldeki fabrika binası ve arsasını satıyor  



Eldivan Malmüdürlüğü; çankırı ili, Eldivan ilçesi, Cami mahallesi, Ağılönü mevkii, 315 ada ve 6 parseldeki fabrika binası ve arsasını satıyor. 24.000,00 metrekarelik yüzölçümüne sahip fabrika binası ve arsasının tahmini bedeli 1 milyon 770 bin TL. Geçici bedeli ise 354 bin TL. Bina ve arsa 10 Mart 2011 günü saat 10.00 'da ihaleye çıkarılacak.

İhale ile ilgili şartlar;

Yukarıda ihale bilgileri belirtilen Mülkiyeti Hazineye ait taşınmaz 2886 sayılı kanunun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile satışı yapılacaktır.2 - Taşınmazların satış şartnameleri Malmüdürlüğünde görülebilir ve aynı adresten ücretsiz alınabilir.Ayrıca www.çankırı.milliemlak.gov.tr. adresinden ulaşılabilir.3 - Satış ihaleleri yukarıda belirtilen gün ve saatte Malmüdürü Makam Odasında teşekkül edecek komisyon huzurunda yapılacaktır.4 - Yukarıda belirtilen ihalelere iştirak edecek isteklilerin ihale saatine kadar;a) Geçici teminat;- Tedavüldeki Türk parası,- Bankalar ve özel finans kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektupları,- Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgelerden oluşur.Bankalar ve özel finans kurumlarınca verilen teminat mektupları dışındaki teminatların istekliler tarafından mal sandıklarına yatırılması zorunludur.b) Gerçek kişilerde İkametgah belgesi ve onaylı nüfus cüzdanı örneği (TC Kimlik Numaralı)c) İsteklilerin Türkiye 'de tebligat için adres göstermeleri zorunlu olduğundan, bununla ilgili adres beyannamesid) Tüzel Kişiler için Vergi Kimlik Numarasını bildiren beyanname, Ticaret Siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi odasından 2011 yılında alınmış sicil kayıt belgesi ve noterden onaylı imza sirkülerie) Vekaleten ihaleye katılacak istekliler için noterden tasdikli vekaletnamef) İstekliler, ihale saatine kadar ulaşmış olmak şartı ile yukarıda belirtilen belgelerle birlikte 2886 sayılı kanunun 37. md. göre hazırlayacakları Teklif Mektuplarını iadeli taahhütlü olarak posta ile gönderebilirler. Postadaki gecikmeler kabuledilmeyecektir.5 - Satışlarda ihale bedeli defaten ödenebileceği gibi talep üzerine,4706 sayılı kanunun 5.inci maddesi gereğince İhale bedelinin, ¼ ' ü Peşin, kalan kısma kanuni faiz uygulanmak suretiyle 2 yılda en fazla 8 taksit şeklinde taksitlendirme yapılabilir6 - Hazine taşınmazların satışı KDV den muaf olup, 5 yıl süreyle Emlak Vergisine de tabi değildir.7 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.İsteklilerin ihale tarihinden önce müracaat etmeleri halinde taşınmaz yerinde görülebilecektir.

Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön