29 / 04 / 2024

Çankırı'da 13 arsa 49 yıllığına yatırımcılara tahsis edilecek!

Çankırı'da 13 arsa 49 yıllığına yatırımcılara tahsis edilecek!

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 yılında düzenlenen iftar yemeğinde yatırımcılara hazine taşınmazlarının tanıtımı yapılmış, 13 adet taşınmaz malı değerlendirmek üzere yatırımcılar Çankırı iline davet edilmişti.



Vali Vahdettin Özcan'ın başlattığı "Yatırım Yeri Bizden, Yatırımlar Sizden" sloganı ile ilgili etkinlikler kapsamında Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 yılında düzenlenen iftar yemeğinde yatırımcılara hazine taşınmazlarının tanıtımı yapılmış, ayrıca Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü'nce 4706 Sayılı Kanun'a göre irtifak ihalesine çıkan 13 adet taşınmaz malı değerlendirmek üzere yatırımcılar ilimize davet edilmişti. 

Çalışmalar sonlandırılarak neticeye varıldı ve bu kapsamda; ilimizin muhtelif yerlerinde bulunan 13 adet toplam 303.308 m2'lik hazine taşınmazı 28 Mart 2014 tarihine kadar başvuruda bulunan yatırımcılara 49 yıllığına tahsis edilecek. 

Vali Özcan, turizm alanında da yatırım hamlesini gerçekleştiren şehrimiz Tuz Mağarası'nın da turizme kazandırılması ile birlikte nitelikli otel yatırımcılarının şehrimize yatırım yapmakta acele etmesi gerektiğini belirterek, bu kapsamda tahsis edilecek taşınmazların otel yatırımcılarınca da değerlendirilebileceğini dile getirdi. 28 Mart 2014 tarihine kadar başvuru süresi bulunan taşınmazlar hakkında ayrıntılı bilgi Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünden temin edilebilecek. 


Karatekin Gazetesi


Geri Dön