14 / 05 / 2024

Capital Courtyard'ta yaşam başlıyor! 165 bin TL'ye!

Capital Courtyard'ta yaşam başlıyor! 165 bin TL'ye!

Kemerburgaz Göktürk'te inşa edilen Capital Courtyard projesinde önümüzdeki hafta konut teslimleri başlayacak



Toplam 99 daireden oluşan Capital Courtyard projesinde son 20 dairenin satışı yapılıyor. Daireler önümüzdeki hafta sahiplerine teslim edilecek.

TIF-Turkish Investment Fund, Stirling Ackroyd, Urban Edge ve Şahin İnşaat ortak girişimiyle inşa edilen projede konutların yanı sıra dükkanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, restoran-bar, fitness center, çocuk parkı, kapalı garaj yer alıyor.

Capital Courtyard 2007 yılında Altın Örümcek Emlakçılık birincilik ödülü aldı. Toplam 17 bin metrekare alana kurulan projede alanları 55 ile 214 metrekare arasında farklılık gösteren konutlar bulunuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı çeşitleri olan konutların fiyatları 165 bin TL ile 640 bin TL arasında.

Capital Courtyard  İstanbul'un merkezine 17 kilometre, TEM otoyolu kavşağına 10 kilometre mesafede inşa edildi.

Projede dış cephe traverten, doğal taş ve ahşap cephe kaplaması ile kaplandı.Çift camlı aluminyum yerden tavana kadar doğrama kullanıldı. Projeye uygun peyzaj düzenlemesi yapıldı. Site çevresi mimari dokuya uygun duvarlarla çevrildi. Sitenin güvenliği ise 24 saat kameralı kayıt, bağımsız güvenlik firması, uzaktan kumandalı otopark giriş çıkışları, mutfaklarda doğalgaz ve yangın alarmı ile sağlanacak.

0212 322 71 71

www.capitalcourtyard.com



Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön