05 / 05 / 2024

Captain Hill Residence'ta 117 bin TL'ye!

Captain Hill Residence'ta 117 bin TL'ye!

Pendik Gözdağı'nda yapımı süren Captain Hill Residence'ta fiyatlar 117 bin TL'den başlıyor...

 



Farklı Lüks konut projelerinde yöneticilik yapan, Mortgage Brokerleri Derneği Kurucu üyesi, Uğur Gürses ve Futbolcu Ümit Aydın inşaat ve yatırım işine girdi.Yaklaşık 8 ay önce Beşiktaş, Ortaköy bölgesinde faaliyetine başlayan Menkula Danışmanlık birçok ünlü futbolcunun, ünlülerin ve özel yatırımcıların bireysel yatırımlarını değerlendirirken, Captain Hill Residence projesi ile de inşaat işine girdi. Captain Hill Residence'a Galatasaray Spor Kulübü'nden Mustafa Sarp ve Uğur Uçar, Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Özer Hurmacı, Bekir İrtegün, Semih Şentürk, Beşiktaş Spor Kulübü'nden Serdar Özkan ve Anadolu'nun  çeşitli kulüplerinden bir çok futbolcu yatırım yaptı

 

KYE-VİP İnşaat'ın Pendik Gözdağı'nda 1 Ocak 2010 tarihinde yapımına başladığı Captain Hill Residence projesinin inşaatı 30 Haziran 2010'da tamamlanacak. Türkiye'nin en büyük hastanesi Pendik Eğitim ve araştırma hastanesinin yanı başında, toplam 5 bin 572 metrekarelik bir alana kurulan Captain Hill Residence'ın inşaat alanı ise 18 bin metrekare.

 

Captain Hill Residence'ın sosyal alanlarında fitness salonu, Türk hamamları, sauna, yüzme havuzu, dinlenme alanları ve kafeteryalar bulunuyor. Projenin kubbe alanında da lobi alanı ve kafeteryalar mevcut.

 

10 bin 400 metrekarelik satılabilir alanı bulunan Captain Hill Residence'ta konut sayısı 140. Konutların alanları 64 ile 250 metrekare arasında değişiyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri, ayrıca sıralı villalar bulunuyor. Metrekare satış fiyatlarının bin 750 TL ile 2 bin 500 TL arasında değiştiği Captain Hill Residence'ta en ucuz konut 117 bin TL, en pahalı konutun fiyatı ise 498 bin TL. Firmanın kendi bünyesinde sıfır faizle vade uygulaması var. Bunun için toplam bedelin yüzde 50'sini peşinat olarak ödemek gerekiyor. Kalan bakiye 12 ay taksitlendiriliyor. Ayrıca yakında Kuveyt Türk bankası ile anlaşılması planlanıyor. Banka 60 ay vadede yüzde 0,50 faiz uygulayacak.

 

5-6 katlı binalardan oluşan Captain Hill Residence projesi tamamlandığında sitede yaklaşık 420 kişinin yaşaması bekleniyor. Deniz ve adalar manzarasına sahip Captain Hill Residence'ın satış ve pazarlamasını Menkula Danışmanlık şirketi yürütüyor. Projenin mimarı ise Ömer Çamoğlu.

 

www.menkula.com

0216 598 10 86-88

 

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön