28 / 04 / 2024

Caren İnşaat Malzemeleri Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Restorasyon Gıda Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Caren İnşaat Malzemeleri Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Restorasyon Gıda Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyincan Karaaslan tarafından kuruldu.



Caren İnşaat Malzemeleri Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Restorasyon Gıda Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyincan Karaaslan tarafından kuruldu. 


Caren İnşaat Malzemeleri Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Restorasyon Gıda Nakliyat Ve Ticaret Limited  Şirketi iş konusu; 1-     Her türlü inşaat malzemeleri, demir bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo mozaik mamulleri, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, yapı ve nalburiye malzemelerinin toptan alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık mühendislik teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, tasarım, fizibiliteler yapmak bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 3 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, site, rezidans, İşhanları, fabrikalar, yollar, demir yolları, metro, baraj ve göletler park ve bahçeler turistik tesisler tatil köyleri inşaa etmek, mühendislik hizmetleri sunmak. 4-Konusu ile ilgili her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri vermek, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri vermek rapor, proje ve uygulamalarını yapmak, 5- İnşaat sektörü ile ilgili her nevi, tesis, konut, sanayi ve endüstriyel tesis inşaatları ve bunların taahhütleri olmak üzere yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat, mühendislik, mimarlık hizmetleri yapmak ve yap-işlet-devret modeline uygun olarak münferit ve toplu konut yapmak bu tür taahhütlerde bulunmak. Konusu ile ilgili ihaleler açmak açılmış olan ihalelere iştirak etmek ve müteahhitlik yapmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işlerinde bulunmak. 6- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak, 7-  Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 8-Yurt içinde ve dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak.  Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. 9-Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. 10Yiyecek ve içecek servisleri, restaurant, bar, gece kulübü, kafeterya, pide salonu, lokanta açmak işletmek, kiralamak başkalarına kiraya vermek, franchising vermek. 11-  Her türlü gıda malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı, ihracatı toptan ticaretini yapmak. 



Geri Dön