17 / 05 / 2024

Caroline Koç ile Banu Yentür, Beyrut'ta mağaza açıyor!

Caroline Koç ile Banu Yentür, Beyrut'ta mağaza açıyor!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koçun eşi Caroline Koç ile Banu Yentür, özel tasarım ürünlerin yer aldığı Haremlique Istanbul markası adı altında yürüttükleri Türk Kahvesi faaliyetlerini, Selamlique Istanbul markasıyla sürdürmeye karar verdi



Caroline Koç ve Banu Yentür, ev tekstili ve banyo aksesuvarları alanında faaliyet gösteren Haremlique markası yoluna devam ederken, kahvede ayrı marka vurgusunu tercih etti. Bu kararla birlikte Türk Kahve üretimine standart getirmeyi hedefleyen Selamlique Istanbul,  İzmir  Çiğlideki tesislerinin yatırımını tamamlayarak üretimine başladı.

Beyrutta mağaza açıyor
Selamlique Istanbul, Türk Kahvesini dünyaya tanıtma misyonu taşıyor. Bu misyon doğrultusunda geçtiğimiz aylarda Londra Harrods mağazasında yer alan Selamlique Istanbul, kısa bir süre içerisinde İstanbulda yeni bir mağaza açmaya hazırlanıyor. Markanın yurtdışındaki ilk mağazası ise Beyrutta açılacak.

Tarçınlı Türk Kahvesi
Selamlique Istanbul, Türk Kahvesini farklı bir şekilde yorumlayarak müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Türk Kahvesi için ideal, az kafeinli, fazla içildiğinde rahatsızlık yapmayan kaliteli Arabica çekirdeklerinden üretilen Selamlique İstanbulun geleneksel, tarçınlı, okkalı, çikolatalı, damlasakızlı, kakuleli olmak üzere 6 farklı çeşidi bulunuyor. Aroma olarak doğal ürünler kullanılırken, köpük ya da koku arttırıcı gibi katkı maddelerini kesinlikle içermiyor.  Selamlique Istanbul, yine bir ilke imza atarak 6 farklı aromaya sahip Türk kahvesini tek kişilik paketlerde 3 şeker seçimli sunuyor. Özel fincanları, tepsileri ve lezzetleriyle bir içim ritüeli de sunan Selamlique Istanbul, Türk Kahvesi adetlerini dünyaya taşıyacak.

İnternet sitesinde interaktif kahve falı

MARKANIN internet sitesi selamliqueistanbul.com, tanıtım ve satış amaçlı olmasının yanında bir sosyal paylaşım sitesi olarak da kahve tutkunlarına hitap ediyor. Türk Kahvesi kültürünün olmazsa olmazı kahve falını interaktif olarak yaşatırken, kahve yapımının püf noktaları ve kahveyle yapılan sayısız lezzetlerin tarifini veriyor.
Hürriyet

 


Geri Dön