Ekonomi

Carrefour 2023'e bomba gibi girdi! Galaxy A03 telefonlarda büyük indirim... 2 Ocak fiyat listesi

Carrefor, Samsung'un A035F Galaxy A03 modelinde 2023'ün ilk kampanyasını başlattı. Peki Samsung A035F Galaxy A03 fiyatı ne kadar? Bu imkanlardan faydalanmak isteyenler kampanyanın detaylarını haberimziden öğrenebilir

Yeniyılın ilk avanatajlı telefon modellerinden Samsung Galaxy A03, Carrefour mağazasında CarrefourSA Kart'a özel yüzde 10 avantaj imkanı sunuyor. Bu imkanlardan faydalanmak isteyenler kampanyanın detaylarını haberimziden öğrenebilir.

Daha fazlasını görmenizi sağlayan Sonsuz V-Ekran

6.5'' HD+ Sonsuz-V Ekrana sahip Galaxy A03, geniş ekranıyla zevkli bir deneyim sunar. Bu sayede beğendiğiniz videoları ve canlı yayınları basitçe izleyebilir, oyunlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Büyk ekran severler ekran ile oyun için daha çok alan  Tam bir dikdörtgen şeklinde çapraz olarak ölçüldüğünde ekran ebatı 6.5 inç; yuvarlak köşeler hesaba katıldığında da 6.3 inçtir. Yuvarlak köşeler ve kamera deliği sebebiyle gerçek görülebilir alan daha küçüktür.

İşlevi kadar şıklığıyla da sizi etkilemeye hazır

Galaxy A03, çağdaş dizayn estetiğini çapraz çizgili ışık deseni ve arka kısımdaki yumuşak mat yüzey ile birleştiriyor. Yumuşak hatlarıyla elde rahat bir tutuş sağlayan telefon ekran hızı ve akıcılığı ile ekranda gezinmeyi kolaylaştırır. Siyah veya Mavi renklerden dilediğinizi seçin. Ergonomisiyle olduğu kadar şıklığıyla da sizi etkilemeye amade  Sunulan renkler, ülke veya operatöre bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.  Peki Samsung A035F Galaxy A03 fiyatı ne kadar?

 

Çift Kamera ile anı yakalayın

Galaxy A03’ün 48MP ana kamerası ile en deper verdiğiniz anları net ve güzel resimlerle kalıcı hale getirin. 2MP Derinlik Kamerasının Canlı Odak efektleriyle nesnelerine en yakın hali ile yaklaşırken arka plan ve ön plan odağını bile ayarlayabilirsiniz.

 Çift Kamera ile dünyanızın tüm açılarından görüntü alın

Derinlik Kamerası ile önemli olana odaklanın 2MP Derinlik Kamerası, çekimi yapmadan önce ve sonra alan derinliğini ayarlamanızı sağlar. Daha iyi sonuçlar çıkarmanız için profesyonel bir görünüm, dikkat dağıtıcı
 unsurları ortadan kaldırır.

 

Dikkatleri üzerinize çeken ön kamera

Galaxy A03’ün 5MP Ön Kamerası ve Canlı Odak efekti ile sizi daha çok ön plana çıkaran etkileyici özçekimler çekebilirsiniz.

SAMSUNG GALAXY A03 02 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Samsung Galaxy A03 satış fiyatı: 4.999,00 TL yerine 4.499,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 02 Ocak 2023 tarihinde saat :02:20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.67 Türk Lirası, euro 19.98 Türk Lirası, altının gramı ise 1095 Türk Lirası değerinde.

2023'ün ilk günlerinde bu teklif kaçmaz! Arçelikten TV alana 1500 TL indirim! 2 Ocak fiyat listesi

Carrefour'dan 2023'e bomba giriş! Honor 70'de kampanya.. son 5 gün kaldı... 2 Ocak fiyat listesi

En ucuz Samsung çamaşır makinesi nerede? Kaç paraya satılıyor? İşte 2 Ocak fiyat listesi