Teknoloji

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun dikkate değer özellikleri:Ekran: Redmi Note 10 Pro, büyük bir 6

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi tarafından üretilen bir akıllı telefondur ve Redmi Note 10 serisinin üst düzey bir modelidir. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun dikkate değer özellikleri:

Ekran: Redmi Note 10 Pro, büyük bir 6.67 inç Full HD+ Super AMOLED ekranla geliyor. Ekranın yüksek çözünürlüğü (1080 x 2400 piksel) ve HDR10+ desteği sayesinde canlı ve detaylı görüntüler sunar.

Performans: Telefon, yüksek performanslı bir işlemciye sahiptir. Qualcomm Snapdragon 732G yonga seti ve 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri ile güçlendirilmiştir. Bu, akıcı bir kullanıcı deneyimi sağlar ve yoğun grafik gerektiren oyunları sorunsuz bir şekilde oynamanızı sağlar.

Kamera: Redmi Note 10 Pro, etkileyici bir kamera sistemi sunar. 108 MP çözünürlüğünde ana kamera sensörü, yüksek kaliteli fotoğraflar çekmenizi sağlar. Ayrıca ultra geniş açı, makro ve derinlik sensörleri gibi ek lensler de bulunur. Ön kamerada ise 16 MP çözünürlükte bir sensör bulunur.

Pil Ömrü: Telefon, uzun süre dayanan bir bataryaya sahiptir. 5,020 mAh batarya kapasitesi, günlük kullanımda uzun süreli pil ömrü sunar. Ayrıca hızlı şarj desteği ile pilinizi daha hızlı bir şekilde doldurabilirsiniz.

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

İşletim Sistemi ve Arayüz: Redmi Note 10 Pro, Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışır ve Xiaomi'nin özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü MIUI 12'yi kullanır. MIUI, kullanıcı dostu bir deneyim sunar ve birçok özelleştirme seçeneği sunar.

Depolama ve Genişletilebilirlik: Telefon, 64 GB / 128 GB dahili depolama seçenekleri sunar. Ayrıca microSD kart kullanarak depolama alanını genişletebilirsiniz.

Tasarım: Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özelliklerle premium bir görünüm sunar. Ayrıca IP53 sertifikasıyla su ve toza karşı dayanıklılık sağlar.


Redmi Note 10 Pro, satış fiyatı: 9.490,00 TL

Kaynak : Carrefour

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 19 Haziran 2023 tarihinde saat 01:23'ta yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.60 Türk Lirası, euro 25.81 Türk Lirası, altının gramı ise 1495 Türk Lirası değerinde.

Emekliye bir müjde daha geldi! Akbank yeni promosyonları ile yine gündeme gelecek

Toyota RAV4 Hybrid Haziran ayı fiyatları belli oldu! İşte 18 Haziran 2023 fiyat listesi

Yem fiyatları aldı başını gidiyor! Yetiştiriciler kara kara düşünüyor