Teknoloji

Carrefour'dan bomba indirim! Xiaomi 11 pro'ya yüzde 21 avantaj fırsatını kaçırmayın! 06 Ocak fiyat listesi 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro, CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 21 avantaj ettiren imkanlarla Carrefour mağazalarında. Peki Xiaomi Redmi Note 11 Pro ne kadar?Bildiğiniz gibi Xiaomi, hız kesmeden çok fazla telefon çıkartan bir şirket ve böylece çok da benzer modele imza atıyor

Redmi Note 11 Pro’ya birlikte yakından bakacağız. Bildiğiniz gibi Xiaomi, hız kesmeden çok fazla telefon çıkartan bir şirket ve böylece çok da benzer modele imza atıyor. Her çıkan üründe telefonları arasında detay kısmına önem vermeyen ve ürünler arasında çok ince farklar olurken, bunlardan biri de Redmi Note 11 Pro oluyor.

Redmi Note 11S ile benzerlikler gösteren Redmi Note 11 Pro, 2021’in en iyi telefonlarından biri olan Redmi Note 10 Pro’nun devamı tadında olmuş bir model. Güçlü kameralara sahip, arka yüzeyiyle cam, güzel bir dizayna sahip ve selefine nazaran  en önemli farkı 5G desteğini alması olmuş. Fakat kamera konusunda Note 10 Pro'ya nazaran aynı şeyi söyleyemiyoruz, önemli eksiklikler var;  bu da işin şaşırtan tarafı.Redmi Note 11 Pro’nun fiyatını hatırlayalım: Daha önce 7 bin 215 TL demiştik, ancak çok geçmeden ücreti arttı ve bu paylaşımı yaparken fiyatı 8 bin TL oldu. Selef model Redmi Note 10 Pro da 6 bin 500 TL civarındaydı. Açıkçası Note 11 Pro’nun ücret olarak yüksek. Muadil telefonlarla karşılaştırmayı ve hangisini almak lazım, neye yönelmek lazım sualinin yanıtını ilerleyen adımlarda beraber vereceğiz.Peki Xiaomi Redmi Note 11 Pro ne kadar?

 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Tasarımı Nasıl?

Şimdi önce Redmi Note 11 Pro’nun dizaynına bakalım, zira güzel bir model. Arka yüzeyi cam malzeme ile kaplanmış, köşeli hatlarıyla dikkat çeken bir model olmuş Note 11 Pro. Bu yönüyle biraz Sony’nin Xperia modellerine benzediğini söyleyebiliriz. Ancak arka yüzeyde kavisli hattın kullanılmamış olması, telefonu kalın göstermiş.

Telefonun çevresine baktığımızda, kulaklık girişinin tıpkı 10 Pro’da da olduğu gibi üst kısımda olduğunu görüyoruz. Onun yanında hoparlör mazgalı, mikrofon ve kızıl ötesi alıcı bulunuyor. Kızıl ötesi alıcının olması güzel bir detay; böylece Mi Remote uygulamasını kullanarak telefonu evrensel  kumandaya dönüştürebiliyorsunuz.

 

Üst kenardaki hoparlöre, alt kenardaki hoparlör eşlik ediyor. Stereo hoparlöre sahip bir telefon Note 11 Pro ve bu yönüyle oldukça başarılı.  Gayet iyi bir ses performansı var; böylece oyun ve video akışları için iyi bir eküri olacaktır. 

 

XİAOMİ REDMİ NOTE 11 PRO 06 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: https://www.carrefoursa.com/

Xiaomi Redmi Note 11 Pro, satış fiyatı: 12.599,00 TL yerine 9.999,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 06 Ocak 2023 tarihinde saat :02:37'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.77 Türk Lirası, euro 19.76 Türk Lirası, altının gramı ise 1105 Türk Lirası değerinde.

 Hepsi Burada'dan 2023'e özel harika indirim! Lenovo laptoplarda uygun fiyat! 06 Ocak fiyat listesi

Carrefour'dan muhteşem indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 14 kampanya... 06 Ocak fiyat listesi

Arçelik Mini fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  6 Ocak fiyat listesi