Teknoloji

Carrefour'dan indirim furyası! Galaxy Z Flip3 telefonlara yüzde 17 kampanyayı kaçırmayın

Amiral gemisi telefonlarda zirvede olan Samsung'un modellerine iddirim yapan Carrefour Nisan ayında da kampanyalarına devam ediyor. Samsung Galaxy Z Flip3 telefonlara Carrefoursa Kart'a özel  yüzde 17 avantaj sunuyor.Diğer OEM'lerin yatay katlama oyunuyla uğraştığını gördük, ancak yalnızca Motorola kapaklı arenaya girmeye cesaret etti


Katlanabilir telefonlar söz konusu olduğunda, Samsung zirveye çıkmak zor. Diğer OEM'lerin yatay katlama oyunuyla uğraştığını gördük, 

ancak yalnızca Motorola kapaklı arenaya girmeye cesaret etti. Motorola Razr'ın en iyi çabalarına rağmen, yeni Samsung Galaxy Z Flip 3, yükseltilmiş yonga seti, harici ekranı ve çok daha fazlası ile tahtın tepesinde.

Samsung, şimdi 120Hz ekran ve 1.200 nit tepe parlaklık ile en yeni Flip'in içine 6,7 inçlik katlanabilir bir Full HD+ ekran sığdırdı. 

Bununla birlikte, harici ekran bu sefer en önemli farkı sunuyor. Spesifik olarak, 1,1 inçten 1,9 inç'e çıktı ve artık bildirimlerle etkileşimi çok daha kolay hale getiriyor.

Kapak ekranını kamera monitörü olarak kullanın

Telefonun ön tarafındaki küçük Kapak Ekranının tartışmasız en kullanışlı özelliği, kameraların özçekim yapması için onu bir monitör olarak kullanabilmesidir. Sadece ana ekrana kesilmiş daha zayıf selfie kamerası yerine, dışarıda daha kaliteli kameralar kullandığınız anlamına geldiği için. 

Bunu yapmak için - telefon kapalıyken - yandaki uyku/kilit düğmesine hızlıca iki kez basın ve kamerayı otomatik olarak açmalıdır.

 Olmadığı  takdirde Ayarlar > Gelişmiş özellikler'e girip ve "Yan Tuş"a dokunun. "Çift basma"nın açık olduğundan ve listeden "Kamerayı hızlı başlat"ın seçildiğinden emin olun. 

Carrefour'dan indirim furyası! Galaxy Z Flip3 telefonlara yüzde 17 kampanyayı kaçırmayın

Kamerayı çalıştırdıktan sonra, sadece ekrana dokunarak bir fotoğraf çekersiniz ve küçük bir geri sayım saati görürsünüz; bu, fotoğrafı çekmeden önce kendinizi kadraja almanız için size zaman verir. Video çekmek istiyorsanız, "video" yazana kadar sola veya sağa kaydırmanız yeterlidir. Ultra geniş ve birincil kamera içinde geçiş yapmak için yukarı veya aşağı kaydırmanız yeterli.

Fotoğraflarınızı Kapak Ekranı duvar kağıdı olarak kullanın

Bu seneki Kapak Ekranı evvelki sürümden çok daha verimli ve tam renkli. Ayarlar > Kapak ekranı > Saat stili'ne giderseniz, 11 farklı stil arasından seçim yapmanızı sağlar. Bazılarının kendi animasyon grafikleri vardır, ancak daha basit olanlar, saatin arkasında görüntülenecek bir resim seçmenize izin verir. 

SAMSUNG GALAXY Z FLİP3 13 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Samsung Galaxy Z Flip3 Satış Fiyatı: 18.990,00 TL

Kaynak : www.carrefoursa.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 13 Nisan 2023 tarihinde saat 22:52'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.33 Türk Lirası, euro 21.37 Türk Lirası, altının gramı ise 1267Türk Lirası değerinde.

Emeklilere zil takıp oynatacak düzenleme! Bayram öncesi en az 9.500 TL hesaplara yatmaya başlayacak

EYT'de 5 yıl erken emekli olmak isteyenler dikkat! Kadro belirlendi.. Kimler faydalanacak?

Bunu yaparsanız servet değerinde paranız olur! Devlet tam 12,5 milyon veriyor hem de nakit