Teknoloji

Carrefour'dan indirim üstüne indirim! Reeder P13 Blue Max telefonlar neredeyse bedava

Carrefour'un Şubat ayı fırsatları CarrefourSA Kart'a Özel imkanaalrıyla devam ediyor. Reeder P13 Blue Max %25 avantaj sağlayan  koşulları öğrenmek için haberimize bakın peki  Reeder P13 Blue Max fiyatları ne kadar?  Yüksek süratin yanında gelişmiş verime sahip Reeder P13 Blue Plus, yüksek pil kapasitesi ile tüm gün kesintisiz eğlence ve iletişim imkanı sunar

Yerli marka Reeder aracılığı ile üretilen uygun fiyatlı Reeder P13 Blue Plus 2022 32 GB (Reeder Türkiye Garantili), sınırları ortadan kaldıran teknolojiyle bezenmiştir.  Yüksek süratin yanında gelişmiş verime sahip Reeder P13 Blue Plus, yüksek pil kapasitesi ile tüm gün kesintisiz eğlence ve iletişim imkanı sunar. Temel kullanım için son derece ideal olan ve fiyat performans sahasında yer alan Reeder P13 Blue Plus akıllı telefon, uygun ücret ve tatmin edici verim arayanların beklentilerini karşılar. Üstün teknik fonksiyonlarla donatılan telefon, gün boyu nitelikli iletişim olanağı sunmanın yanı sıra oyun oynama müzik dinleme, Web'de gezinme ve fotoğraf çekme gibi fonksiyonlarıyla de beklentilerinizin ötesinde bir verim sergiler.

 İçerdiği türlü ağ bağlantısı fonksiyonları aracılığı ile farklı iletişim standartlarında görüşmeler yapmanızı sağlar.
Temel Donanımsal Özellikler MediaTek MT6761 (Helio A22) işlemcisi ile gelen Reeder P13 Blue Plus 2022 32 GB (Reeder Türkiye Garantili) RAM kapasitesi ile beklenenin çok ilerisinde bir verim sergiler. 

 4 GB’lık RAM kapasitesi aracılığı ile tüm işlemleriniz için kâfi derecede sürat sunan cihaz, son sürüm olan Android 11 işletim sistemi ile telefonunuzu istediğiniz gibi kişiselleştirmenize olanak tanır. Akıllı telefonunuzu kullanma stilinize göre optimize edilen Android 11 işletim sistemi kullanıcı dostudur. Android 11 ayrıca kuvvetli cihaz denetimlerinin yanında tüm görüşmeleri, saklı kalamasını gereken dosyalarınıza uygun ayarlarınızı ve çok daha çoğunu kolayca yönetmenin daha pratik yollarını sunar.

Telefonunuzla istediğiniz kadar aman geçirebilmeniz için Reeder P13 Blue Plus 2022 32 GB (Reeder Türkiye Garantili) pil kapasitesi 4780 mAh olarak dizayn edilmiştir. Uzun ömürlü pil performansı aracılığı ile sosyal medyada eğlenceli vakit geçirebilir, problemsiz olarak dizi ve film izleyebilir ya da en sevdiğiniz oyunları keyifle oynayabilirsiniz. Gün boyunca kesintisiz iletişim olanağı sunan telefonunuzu Micro-USB ile basitçe şarj edebilirsiniz. Reeder P13 Blue Plus 2022 32 GB (Reeder Türkiye Garantili) dahili

 hafıza kapasitesi 32 GB olan bir saklama alanı imkanı tanır. Daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyanlar için ise telefonda artırılabilir hafıza kartı desteği mevcuttur.  Böylece tüm dosyalarınız için geniş bir depolama alanı elde edebilirsiniz.

REEDER P13 TELEFON 21 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Reeder P13 Blue Max Satış Fiyatı: 2.990,00 TL

Kaynak: Carrefour

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 21 Şubat 2023 tarihinde saat 01:15'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.86 Türk Lirası, euro 20.18 Türk Lirası, altının gramı ise 1116 Türk Lirası değerinde.

 Afet bölgesinde kısa çalışmaya geçildi! Maaşları devlet ödeyecek!

Memur olmak isteyenlere müjde! Lise, ön lisans mezunları başvuru yapabilir

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı