06 / 05 / 2024

Carrefour'dan tuvalet kağıdına çılgın indirim! Bu fiyatı gören gözlerine inanamadı

Carrefour'dan tuvalet kağıdına çılgın indirim! Bu fiyatı gören gözlerine inanamadı

Pandemi döneminden beri bir çok ürüne zam gelmeye devam ediyor. Bu ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. Tuvalet kağıdında arka arkaya gelen zamların neticesinde müjdeli haber Carrefour'dan geldi. Tuvalet kağıdının satış fiyatını 44 TL'ye kadar düşürdü. İşte merak edilen tüm detaylar.



Carrefour, dünyanın önde gelen perakende şirketlerinden biridir. Genel olarak, Carrefour süpermarketler, hipermarketler ve mağazalar zinciri aracılığıyla geniş bir müşteri tabanına hizmet verir. Şirket, tüketici ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli ürünlerin satışını gerçekleştirir. İşte Carrefour'un hizmet ettiği alanlar:

Gıda ve İçecek: Carrefour, geniş bir gıda ve içecek ürün yelpazesini müşterilerine sunar. Taze meyve ve sebzeler, et ürünleri, süt ürünleri, unlu mamuller, içecekler, kahvaltılıklar ve diğer gıda maddeleri gibi çeşitli kategorilerde ürünler bulunur.

Ev Eşyaları ve Temizlik Ürünleri: Carrefour, ev eşyaları, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, evcil hayvan malzemeleri, mutfak gereçleri ve daha fazlasını içeren geniş bir ev ürünleri yelpazesine sahiptir.

Carrefour dan tuvalet kağıdına çılgın indirim! Bu fiyatı gören gözlerine inanamadı

Teknoloji ve Elektronik: Carrefour, elektronik cihazlar, bilgisayarlar, televizyonlar, cep telefonları, oyun konsolları ve aksesuarlar gibi teknoloji ürünlerini müşterilerine sunar.

Moda ve Giyim: Carrefour, giyim, ayakkabı, aksesuarlar ve tekstil ürünleri gibi moda kategorisinde çeşitli ürünleri müşterilerine sunar.

Ev Mobilyaları ve Dekorasyon: Carrefour, mobilya, ev tekstili, dekorasyon ürünleri ve bahçe malzemeleri gibi ev eşyaları kategorisinde ürünler sunar.

Oyuncaklar ve Hobi Ürünleri: Carrefour, çocuk oyuncakları, oyunlar, kitaplar, müzik aletleri, spor malzemeleri ve hobi ürünleri gibi çeşitli kategorilerde ürünler sunar.

Carrefour'dan Haziran bombardımanı başladı! Samsung Galaxy A03 telefonlarda yüzde 8 indirimi kaçırmayın

Bakanlık yine herkese para dağıtıyor! Tam 4.336 TL verilecek

SGK'dan son dakika açıklaması geldi! 5 sene içinde başvuru yapılmazsa...


Geri Dön