27 / 04 / 2024

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!

Geçtiğimiz hafta, iPhone fiyatlarının zamlandı ve tüm vatandaşlar sarsıldı. iPhone 12 modelleri, CarrefourSA mağazalarında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Zam sesi yükselirken, burada indirim fırsatı sizi bekliyor! Sakın kaçırmayın!.. İşte fiyatlar...



Geçtiğimiz hafta, iPhone fiyatlarının zamlandığına dair haberler tüm teknoloji dünyasını yankı uyandırmıştı. Ancak CarrefourSA, müşterilerine müjdeli bir haber veriyor. iPhone 12 modelleri, CarrefourSA mağazalarında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz, çünkü stoklar sınırlı!

iPhone 12, şık ve zarif tasarımıyla göz alıcı bir görünüme sahip. Dayanıklı cam ön ve arka panel, alüminyum çerçeveyle birleştirilmiştir. Hem ergonomik hem de estetik bir deneyim sunan bu tasarım, kullanıcılara rahat bir tutuş sağlar.

6.1 inçlik Super Retina XDR OLED ekran, canlı renkler ve keskin detaylar sunar. HDR10 ve Dolby Vision desteğiyle video deneyimini daha da geliştirir. Ayrıca, ekranın üzerinde bulunan Ceramic Shield teknolojisi, telefonun dayanıklılığını artırır ve çizilmelere karşı daha dirençli bir yüzey sağlar.

 


Geri Dön