Perakende

CarrefourSA'da ocak ayında zam yok! 20 bin üründe yüzde 40’a varan indirim!

Zincir marketlerin fiyatları sabitleme kampanyasına CarrefourSA da katıldı. CarrefourSA ocak ayında 20 bin üründe yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirim yapacağını duyurdu. İşte detaylar…CarrefourSA da halkaya katılarak bu ay 20 bin üründe yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirim yaptığını açıkladı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, Türkiye'de en fazla şubeye sahip dört zincir marketin genel müdürü ile yaptığı görüşmenin ardından, büyük marketler fiyat sabitlemeye gitmişti. CarrefourSA da halkaya katılarak bu ay 20 bin üründe yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirim yaptığını açıkladı.

FİYAT UYARISI SONRASI KAMPANYA FURYASI BAŞLADI

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücret zammının ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunması sonrası kampanyalar ardı ardına geldi. Şirket, indirimleri sosyal medya üzerinden duyurdu.

Zincir marketlerin fiyatları sabitleme kampanyasına CarrefourSA da katıldı. CarrefourSA ocak ayında 20 bin üründe yüzde 20’den yüzde 40’a varan indirim yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

.

Ocak ayında 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimlerin olacağını duyuran CarrefourSA’dan yapılan açıklamada, “CarrefourSA olarak, "Doğrusu CarrefourSA'da" ana sloganımız kapsamında, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlayıp, doğru üreticiden, doğru ürünü temin ederek, doğru hizmet anlayışı ile farklılaşmaya ve en önemlisi tüm bunları "doğru fiyat" stratejisiyle sunmaya devam ediyoruz” denildi. Bu kapsamda ocak ayında gıda ve gıda dışı ürün kategorilerinde 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimler uygulanacağını duyuran CarrefourSA, “85 milyon için Doğrusu CarrefourSA'da diyerek sadece bir ay değil yıl boyunca farklı kampanyalarla müşterilerimize doğru ürünü doğru fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Fiyat sabitleme furyasına Migros da katıldı! Migros markalı 419 temel ihtiyaç ürünün fiyatı sabitlenecek!