Eğitim

CarrefourSA'dan 29 kişiye ev kampanyası!

Silivri´de Anka Yapı tarafından inşa edilen konutlar için CarrefourSA, bir kampanya düzenledi

Türkiye´deki on yedinci yılını müşterileri ile kutlayan Carrefoursa, başlattığı "29 günde 29 ev kampanyası" ile 29 aileyi ev sahibi yaptı. Yapılan törende talihli aileler anahtarlarını teslim aldı.

Silivri´de Anka Yapı tarafından inşa edilen konutlar için CarrefourSA, bir kampanya düzenledi. 29 günlük kampanya çerçevesinde 50 TL´lik her alışveriş için bir kupon dağıtıldı. Yapılan çekilişte talihli ailelerin belirlendiği kampanyanın teslim töreni Kozyatağı'nda gerçekleşti. Organizasyonda konuşan CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay, 29 müşterilerini yuva sahibi yapmış olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Mini kokteylin ardından anahtar ve tapuları talihlilere törenle teslim edildi.

Kampanya çerçevesinde CarreforSA´nın iş ortaklığını yürüten Çağdaşkent Group ANKAYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel de, Silivri Çağdaşkent´te yüzme havuzlu ve bahçeli olarak dizayn edilen evlerin detayları hakkında bilgi verdi. CarreforSA ile birlikte çalışmaktan ve insanları ev sahibi yapmaktan mutlu olduklarını belirten Temel, "2005 yılı sonunda başlayan projemiz, 2009 yılında tamamlandı. Bin 500 civarında daire bulunuyor bu alanda. 200 civarında stoğumuz vardı. CarrefuorSA´dan böyle bir talep gelince değerlendirdik. Bedel miktarını ödeyip 29 daireyi satın aldılar. Daha sonra 50 TL ve üzeri alışverişlere birer çekiliş kuponu verdiler. CarrefourSA ile bundan sonra da çalışmalarımız olacak, kardeş firmayız." dedi.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Carrefour'dan ev çıkınca müşterinin dili tutuldu

Carrefoursa'nın 29 Nisan-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği kampanya ile 29 günde 29 kişiye ev verdi. Silivri Çağdaşkent'te havuzlu ve bahçeli sitede 3+1 daireler için düzenlenen kampanyaya 1 milyon 250 bin kişinin katıldığını söyleyen CarreforuSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay, "Bizim için çok manidar olan bir dönemde, global ekonomik durgunluğun yaşandığı bir dönemde bu kampanya ile 29 aileyi ev sahibi yaptık" dedi. Carrefour'un Türkiye'deki ilk hipermareketi olan İçerenköy'de düzenlenen tören ile kazanan şanslı ailelere anahtarları teslim eden Özay, "Edirne'den Van'a Türkiye'nin 42 ilinde 208 şubesi olan Caarefour'dan 50 TL ve üzerinde alışveriş yapan CarreforuSA müşterisi bu çekilişe katıldı ve 29'unu ev sahibi yaptık" diye konuştu. Ev kazananlar arasında ilk kez ev sahibi olanlar, yıllardır kirada oturanların çoğunluğu dikkat çekiyordu. Çekilişe yanlız başına gelen emekli matbaa çalışanı 46 yaşındaki Ünal Yavuz, "Hayatımda ilk kez bir çekilişe katıldım. O da anneler günününde eşim ile birlikte katıldık. Yıllardır kira ödeyen birisiyim. 500 TL her ay kira veriyorum" derken yaşadığı yaşadığı sevinci şu sözlerle anlattı: "Bir gün Carrefour'dan bir telefon aldım. Karşımdaki ses bana 'kalbinde bir sorun var mı?' diye sordu. Ben de tam adamına soruyorsunuz. 3 kez kalp ameliyatı geçirdiğimi söyledim. O da eşimle görüşeceğini söyledi ve telefonu verdim. Ben hafif konuşmada sıkıntı yaşayan birisiyim. Kekelerim heyecanlandığımda. Eşim telefondaki beyfendiyle görüştükten sonra çok heyecanlandı ve beni sakinleştirerek anlattı. Çok heyecanlanmıştım. Telefonu ben aldığımda dilim tutuldu. Bu kez çok uzun sürdü tutulma. Bize o mutlu haberi veren arkadaş sorun yaşadığımı sanmış. 15 ve 18 yaşlarında iki çocuğm var. Okullarını bitirene kadar o daireyi kiralarım. Ardından uzun bir tatil beni bekliyor."
KERİM ÜLKER/Sabah

Carrefoursa 29 daire verdi     
 
CARREFOURSA´un düzenlediği `29 Günde 29 Ev´ kampanyasıyla, kura sonucu daire kazanan talihlilere anahtarları ve tapuları teslim edildi.

Carrefoursa Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay, "Sektörümüzde bir ilki gerçekleştirdik. Türk halkı için en önemli şey olan yuva kavramından yola çıkarak ev hediye etme kararı almıştık. 1 milyonun üzerinde katılımla gerçekleşen kuradan çıkan 29 kişiye yeni evlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Hediye edilen dairelerin Silivri´de bulunduğunu belirten Özay, şunları söyledi: "Anka Yapı ile bir araya gelip böyle bir işbirliğine karar verdik. Kampanya ile 29 Carrefoursa müşterisi Silivri Çağdaşkent´de yüzde havuzlu ve bahçeli daireye sahip oldu. "
Hürriyet