Teknoloji

Casper Excalibur'dan sürpriz kampanya: KDV bizden!

Casper, üstün özellikleri olan G911 dizüstü bilgisayarların satış fiyatından KDV'yi kaldırdığını açıkladı.Üretkenliğin ve verimliliğin yüksek olmasına gereksinim duyan kullanıcılara Casper'dan cevap geldi

Casper Excalibur G911 modern tasarımı ve üstün güç performansıyla hem oyunculara hem de profesyonel kesime hitap ediyor. Üretkenliğin ve verimliliğin yüksek olmasına gereksinim duyan kullanıcılara Casper'dan cevap geldi. Casper, Excalibur G911 dizüstü bilgisayarlarda KDV oranı kadar indirim yaptığını açıklayarak kampanyanın 20 şubat 2022 tarihine kadar süreceğini ve sadece Casper web sitelerinde geçerli olacağını da belirtti. İşte o kampanyanın detayları....

 

Casper, “Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu!” sloganıyla kampanyayı başlattığını duyurdu. 11.Nesil Intel Core işlemciye sahip olan bilgisayar kullanıcılarına her yerden çalışabilme imkanı da sağlıyor. Excalibur G911, mobil platformlardaki en güçlü işlemci, ekran kartı ve ekran teknolojisine sahip. Kullanıcılara kolaylık sağlayacak bu dizüstü bilgisayarlar en iyi performansa ve güce sahip.

En güçlü işlemciye sahip

Güçlü işletim sistemi, ekran kartı ve depolama gibi bir çok özelliği içerisinde bulunduran Excalibur G911 dizüstü bilgisayar her yaştan kesime ve her mesleğe hitap etmeyi amaçlıyor. Türkiye pazarında bulunmayan 16.0 inçlik ekran boyutu ile bir bilgisayar ekranından daha fazlasını kullanıcılarına sunuyor. Casper Excalibur G911 dizüstü bilgisayarlarında yaptığı yüzde 15'lik indirimle 53 bin 501 Türk Lirasından satışa sunuyor. 

 

Sınırsız depolama alanına sahip

Excalibur G911, sınıfındaki en iyi gelişmiş ayar seçenekleri, kablosuz ve kablolu bağlantı özellikleriyle bir bilgisayardan çok daha fazlasını yapıyor. Aynı zamanda 3 bölgeli RGB klavyeye ve sınırsız depolama alanına da sahip olmasıyla oyunseverlerin de dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu bilgisayarda dayanıklılık ve şıklık ta bir arada. Dizüstü bilgisayar, Thunderbolt 4 ve WiFi 6 teknolojilerini de destekliyor.

 

Casper’ın CEO’su Lamprecht'ten mega projelere övgü dolu sözler!