Kent Haberleri

Çatalca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı, Çatalca Belediyesi Meclis salonunda saat 10:30’da gerçekleştirildi...


Çatalca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı, Çatalca Belediyesi Meclis salonunda saat 10:30’da yapıldı. Gündemin birinci maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, iki ve üç numaralı gündem maddeleri de İmar Komisyonu’na havale edildi. Çatalca Belediye Meclisi’nin 2. Birleşim toplantısı 6 Mayıs 2016 Cuma günü, komisyonlardan gelecek maddeleri görüşmek üzere yine Çatalca Belediyesi meclis salonunda yapılacak.


 


Öte yandan Çatalca Belediyesi Mayıs ayı Meclis Gündemi şöyleydi:


1- 2015 Yılı Kesin Hesaplarının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.


2- İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 237 ada 18 nolu parsele ait, 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı plan değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.


3- Çatalca-Subaşı Yol Güzergahına ait, 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı plan değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.



Çatalca Belediyesi