Kent Haberleri

Çatalca'nın yolları yenileniyor!

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ilçenin birçok noktasında devam ediyor. İlçenin farklı farklı mahallelerinde ihtiyaçlara göre çalışmalarını sürdüren Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışma takvimine göre mahallelerde faaliye

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ilçenin birçok noktasında devam ediyor. İlçenin farklı farklı mahallelerinde ihtiyaçlara göre çalışmalarını sürdüren Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışma takvimine göre mahallelerde faaliyetlerini sürdürüyor. 


Çatalca merkezde bulunan Arif Nihat Asya Parkurda parke taş çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Vezir Ferhatpaşa Caddesinde yıkama çalışması, Beşkavaklar mevkinde asfalt ve yağmur sularının akması için büz çalışması, Çetince Sokak'ta yol bakını, yeni itfaiye binası çevresinde yol genişletilmesi, Kadri Duymaz, Hayri Uğur ve Karakol Sokaklarda parke taş çalışmaları, Tevfik Erdönmez Caddesinde korsit montesi ve Yusuf Hoca Sokak'ta da parke taş çalışmaları ile imar yolu açılması yapıldı Uzak mahallelerde de çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çakıl Mahallesinde okul duvarlarını boyayarak, mahallede hız seti montelerini gerçekleştirdi. Çiftlikköy Mahallesi 'nde yol kenarı budama, kaldırım temizlemesi, su deposu çevresi temizlenmesi ile birlikte okul duvarları boyandı. Gökçeali Mahallesinde sorunlu sokaklara asfalt kırığı malzemesi, Hallaçlı Mahallesinde de stabilize malzeme döküldü. 


Yine Hallaçlı Mahallesinde ve de Muratbey Mahallesinde su biriken yollarda büz konulması çalışması yapıldı Nakkaş Mahallesi girişinde bordür çalışmaları ve mahallede kaldırım çalışmaları da Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü taralından yapılıyor. 


Kent Yaşam