01 / 05 / 2024

Çatı sektörü yepyeni bir boyuta taşınıyor!

Çatı sektörü yepyeni bir boyuta taşınıyor!

Dünya yeşil bina konseptine doğru hızla ilerlerken çatı sektörü de yepyeni bir boyuta taşınıyor. Artık yeni moda çatılar, su yalıtımı sağlayarak binayı korumasının yanı sıra hem enerji üretiyor hem de enerji tasarrufu yapıyor....



İnsanlığın savurganca tüketimi sonucunda enerji kaynakları hızla tükeniyor. Araştırmalara göre; 2020de Türkiyenin enerji ihtiyacı bugüne göre yüzde 160 artacak ve elektrik tüketimi günümüz rakamlarının 2.5 katına çıkacak. Peki, giderek artan bu talep nasıl karşılanacak

Elbette enerji verimliliği ile Ve enerji verimliliğinin yolu da en başta çatılardan geçiyor.

Dünya yeşil bina konseptine doğru hızla ilerlerken çatı sektörü de yepyeni bir boyuta taşınıyor. Artık yeni moda çatılar, su yalıtımı sağlayarak binayı korumasının yanı sıra hem enerji üretiyor hem de enerji tasarrufu yapıyor.

Ve bu teknoloji, sentetik örtüler pazarında Avrupanın en büyük ilk üç firması içinde yer alan Multiplan Yalıtım Sistemleri ve inovasyon lideri Dow Elastomers işbirliği ile artık Türkiyede.

19 Nisanda su yalıtımı, enerji üretimi ve tasarrufu konularına çatılardan gelen SESle yanıt arayacak ve TPO Membran Lansman olarak bulunduğu toplantı yapılacak.


Geri Dön