28 / 04 / 2024

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28 Şubat'ta başlıyor!

Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 28 Şubat'ta başlıyor!

ÇATIDER Demos Fuarcılık “Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı” nı hayata geçirmek için imza attı. Fuar, 28 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında ‘İstanbul Kongre Merkezi’nde açılacak.



Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık “Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı” nı hayata geçirmek için imza attı. ÇATIDER'in katkıları ve Demos Fuarcılık işbirliğiyle İstanbul Kongre Merkezi’nde hayata geçirilecek. 

28 Şubat – 2 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek fuar Harbiye’deki ‘İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nın çatı ve cephe sektörleri için global ölçekte tam anlamıyla bir ‘ihtisas fuarı’ olması planlanıyor. Fuarda üreticiler, kullanıcılar, ithalatçılar, bayiler, mühendisler, müteahhitler, site, apartman, organize sanayii bölgeleri yöneticileri ve uygulayıcılar buluşacak.

(ÇATIDER) Başkanı Adil Baştanoğlu, “ Çatı ve cephe sektörlerine değer katacak, gelecek vizyonumuza önemli katkılar sağlayacak, çok boyutlu ve kapsamlı yapısıyla klasik fuarcılık anlayışını aşan bir organizasyona imza atmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

İhtisaslaşmış, sadece çatı ve cephe sektörünü kapsayan, daha geniş alanda bu sektörlere yönelik ürünleri sergileyecek bir platform oluşturmayı amaçladıklarını belirten Baştanoğlu  “Türkiye'nin tek çatı ve cephe fuarını; Avrasya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın odak noktası ve ticari vitrini konumunda olan İstanbul’da düzenliyoruz. Temel amacımız, hedef kitlelerimize tam ve etkin şekilde ulaşmak olacak. Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, sektörlerimiz için sayısız fırsat sunacak. Bildiğiniz gibi İstanbul, bulunduğumuz coğrafyadaki gelişmekte olan pazarlar için mükemmel bir merkez konumunda bulunuyor” dedi.


Geri Dön