Perakende

Çay, ayçiçek yağı, zeytinyağında inanılmaz indirim! Migros indirim düğmesine bastı! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros'ta dev indirim devam ediyor. Migros seçili pek çok üründe kampanya başlattı. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...Vatandaş indirimli, kampanyalı ve ucuz ürünleri araştırmaya başladı

Türkiye'de yükselen enflasyon ve artan dolar kuruyla birlikte temel gıda ürünlerinin fiyatları fırladı. Vatandaş indirimli, kampanyalı ve ucuz ürünleri araştırmaya başladı. Bu hafta çay, zeytinyağı ve ayçiçek yağınında içinde bulunduğu birçok temel gıda ürünü Migros'ta indirime girdi. 

Bugün Migros'ta indirim kampanyasının fiyatlarını listeledik. Peki Migros'ta indirime giren diğer ürünler neler oldu, fiyatları kaç TL olacak? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

MİGROS İNDİRİMLİ TEMEL GIDA ÜRÜNLERİNİN FİYAT LİSTESİ

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.migros.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 9 Eylül 2022 tarihinde saat 12:25'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 30 kuruş, euro 18 lira 40 kuruş, altının gramı ise 1.027 lira değerindedir.

Çiftçilere büyük müjde! Bakan Kirişci resmen açıkladı! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor!

Doğalgaz desteği başvuruları başladı! Başvuran PTT'den 450-1150 TL desteğini kapıyor! İşte başvuru ekranı

Altında olacaklar tek tek açıklandı! 3 ay sonraki rakamı duyan inanamadı! 1 gram bile altını olanlar hemen siz de bakın!