Ekonomi

Çay tiryakilerine duyurulur! Çayı bu fiyata başka yerden alamazsınız! İşte detaylar!

Çay tiryakileri, artan fiyatlardan dolayı tek tek bütçelerine en uygun kampanyaları araştırıyor. Ucuza çay almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın. İşte detaylar!Ucuza çay almak isteyen vatandaşlar harıl harıl kampanyaları sorguluyor

Gıda fiyatlarına gelen zamlar ile birlikte çay fiyatları da yükseldi. Ucuza çay almak isteyen vatandaşlar harıl harıl kampanyaları sorguluyor. İşte beklenen haber indirim haberi geldi. Çay 1 liradan satışa çıktı.

İşte haberin detayları…

Bu yıl içinde gıda fiyatlarına peş peşe zam yapıldı ve bu zamlardan en çok etkilenen ürünlerden biri de çay oldu. Artan enflasyonla birlikte vatandaşların alım gücü düşmüş ve temel gıdaları zam yağmuruna tuttu. Hal bu şekilde olunca vatandaşlar ucuza ürün alabilmek için didik didik zincir marketler tarafından yapılan indirimlerin peşinde koşmaya başladı. Özellikle çay fiyatlarında flaş bir gelişme meydana geldi. Bu çay kampanyasını sakın kaçırmayın.  Aralık ayı dev çay kampanyası ile sona eriyor.

ÇAYI 1 TL'DEN SATIŞA ÇIKARDILAR

Son zamanlarda yaptığı indirimlerle sık sık gündeme gelen Avansas'tan yeni kampanya haberleri geliyor. Şirket tarafından duyurulan son duyuru milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Fiyatları görenler gözlerine inanamadı. Avansas'tan yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde yalnızca 1 lira ödeme yaparak çay satın alabilirsiniz. Kampanyaya dair detaylar ve koşullarda vatandaşlar ile paylaşıldı.

ÇAY KAMPANYASININ ŞARTLARI NELER?

İlk siparişinize özel 250 TL ve üzeri yaptığınız alışverişe Çaykur Filiz Çayı 500 gr 1 TL’den satışa sunuluyor. Vatandaşlar Avansas üzerinde ki kampanyada "CAYKURF10" promosyon kodundan yararlanarak bu ürüne sahip olabilecek. İşte kampanyaya dair koşul ve şartları şu şekilde belirtildi;

Tokat TOKİ çekilişi ne zaman 2022?

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?