29 / 04 / 2024

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 



Alyans İnşaat imzası ile hayata geçirilen Cadde Alyans projesinde satışlar devam ediyor. Faiz oranlarının durdurulduğu projede İşbankası, Halkbank, Akbank ve Ziraat Katılım Bankası tarafından 120 aya kadar yüzde 0.99 sabit oranlı konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.


5 blok olarak yükselen Cadde Altans projesi 17 dönüm alan üzerinde konumlanıyor. 366 daireden meydana gelen projede 2+1’ler 100-156 metrekare, 3+1’ler 156-187 metrekare, 4+1 ve 5+1 dubleksler ise 223-304 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 



Cadde Alyans, özgün ve şık mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hem yatırım hem de oturum için son derece cazip bir proje.  2019 yılının Eylül ayında teslim edilecek Cadde Alyans Evleri'ndeki daire fiyatları 350 bin TL ile 700 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Çayırova’ nın yeni çekim merkezinde inşa ettiği prestijli konut ve yaşam projesi Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştiriliyor. 

 

Cadde Alyans’da açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.
 


Web:www.caddealyans.com

 


Geri Dön