İş Fırsatları

Çaykur ve Üniversite Kamu Kurumu 138 kamu personeli alıyor! KPSS şartı yok! İşte ilanın ayrıntıları...

Çaykur ve Üniverisite Kamu kurumu KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilanın detayları... Birçok farklı ünvanda personel alımı olacağını duyuran kurumlar toplamda 138 kişi istihdam edecek

Çaykur ve Üniveriste kamu kurumu 138 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Birçok farklı ünvanda personel alımı olacağını duyuran kurumlar toplamda 138 kişi istihdam edecek.  İlana göre SBB, ÇAYKUR ve cumhuriyet üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirilecek.

Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilanın ayrıntıları...

Mali Suçları Araştırma Kurulu olan MASAK ile Cumhurbaşkanlığı Strateji Ve Bütçe Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplamda 130 personel alımı yapacağını duyurdu. MASAK kendi bünyesine 100 personel alımı yapılacağını,  SBB  ise 30 kamu personeli alımı yapılacağı açıkladı.

  

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 4/B sözleşmeli personel alımı yapacak.  Büro personeli, Destek personeli, Tekniker, Diğer Sağlık, Diyetisyen, Eczacı, Fizyoterapist, Koruma Güvenlik, Sağlık Teknikeri, Spor Uzmanı, Teknisyen Olmak üzere toplamda 35 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli 4/B personel alımı yapıyor. Kamu kurumu 11 farklı kontenjanda sözleşmeli 4/B personel alımı ilanını duyurdu. Başvuruda bulunacak olan adayların lise mezunu önlisans mezunu ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi; Büro personeli, Destek personeli, Tekniker, Diğer Sağlık, Diyetisyen, Eczacı, Fizyoterapist, Koruma Güvenlik, Sağlık Teknikeri, Spor Uzmanı, Teknisyen Olmak üzere toplamda 35 personel alımı yapılacak.

Kamupersonelialimcom'da yer alan habere göre; Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki kontenjan eksikliğini gidermek için 11 farklı kontenjanlardan 35 personel alımı yapacak olup başvuru sırasında herhangi bir ikamet istenilmeyecek ve 2020 Yılında KPSS sınavına girmiş olması ile KPSS B gurubu puan türleri dikkate alınacak olup eczacılık için başvuruda bulunmak isteyenlerden KPSS şartı aranmayacak.

PERSONEL ALIMI İÇİN GEREKLİ BELGELER

 

BAŞVURULAR NASIL YAPIALCAK?

Başvurular Sivas Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası üzerinden ilan tarihi itibari ile temin edilecek olan başvuru formu ile istenilen belgelerle birlikte belgelerin aslı görülecek olup personel daire başkanlığına müracaat etmeleri gerekiyor.

 

Devlet Su İşleri kamu personel alımı başvuruları bugün başladı! İşte DSİ başvuru şartları ve ilan ayrıntıları!

Kamu kurumuna KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alınacak! İşte personel alımı yapılacak iller...

KPSS’den 60 ve üzeri alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli 100 personel alınacak! Başvurular başladı!