12 / 05 / 2024

ÇEBİ ürünleri ABD'deki IWF Fuarı'na gidiyor!

ÇEBİ ürünleri ABD'deki IWF Fuarı'na gidiyor!

Mobilya aksesuarları alanında ulusal pazarda liderliği elden bırakmayan ÇEBİ, Amerikan kullanıcı ve üreticileriyle buluşmaya hazırlanıyor



ÇEBİ, Ağustos ayında Amerika Birleşik Devletleri’nin Georgia Eyaleti’nin Atlanta kentinde iki yılda bir düzenlenen ve sektörün en büyük fuarlarından biri olan IWF Fuarı’na bu yıl ilk kez katılıyor. Bu nedenle tüm ürün gamını tanıtmak amacıyla oldukça kapsamlı bir katılım gerçekleştirecek olan firma, modern ve klasik yorumlu kulpları, kapı kolları, askılar ve genç odaları için sunduğu yüzlerce alternatifle özgün tasarımlarını Amerikalı kullanıcıların beğenisine sunacak. 


ÇEBİ, yıllardır Avrupa ve Orta Doğu’nun çeşitli ülkelerinde katıldığı fuarlarla bir yandan ihracat portföyünü genişletirken, diğer yandan farklı kültürlerden kullanıcılar ile buluşma fırsatı yakalıyor. 41 ülkeye gerçekleştirmekte olduğu ihracat, bu konuda başarılı çalışmalar yaptığının bir göstergesi. Firma, ilk kez katılacak olduğu IWF Fuarı ile özgün ve başarılı tasarımlara sahip zengin ürün gamıyla Amerikan pazarında da aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor.


ÇEBİ A.Ş.


Abdurrahmangazi Mah. İslamoğlu Cad.

No:19 Yenidoğan-Sancaktepe

İSTANBUL / TÜRKİYE 


Tel    : (216) 561 11 40 (4 hat)

           444 5857


www.cebidesign.com



ÇEBİ KİLİT ve MOBİLYA AKSESUARLARI SAN. TİC. A.Ş.: 

1979 yılından bu yana dekoratif mobilya aksesuarları alanında faaliyet göstermektedir. Kapı kolu, kulp, düğme, askı, metal ayak, bağlantı aparatları, çocuk ve genç mobilyaları için aksesuarları üreten firma, mobilya kapak ve çekmece sistemleri ile mutfak aksesuarları üreticisi İtalyan FGV markasının da distribütörlüğünü yürütmektedir. İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya, Belçika, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Slovenya, Ukrayna, Rusya, Belarus, Baltık ülkeleri, Cezayir, Libya, Ürdün, S.Arabistan, Mısır, Lübnan, Güney Afrika, Nijerya, Hindistan, Kanada,  Yeni Zelanda, Avustralya, başta olmak üzere 41 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.



Geri Dön