Ticari

ÇEBİ'den evini yenilemek isteyenlere öneriler!

Yazın tazeleyici etkisini evlerine de yansıtmak isteyen, ama mobilya değişimini meşakkatli bulanlara ÇEBİ’den birkaç öneri var

ÇEBİ’nin mobilya ve ev aksesuarları ile evinizde aradığınız o küçük, ama paha biçilmez yenilenmeyi elde edebilirsiniz. 


ÇEBİ’nin geniş ürün ve tasarım yelpazesi ile klasik modern ayırmaksızın her ortamı tamamlayabilirsiniz. Ödüllü “Joy” serisiyle genç odalarına neşe katabilir, yüzün üzerinde askı çeşidi ile antreden banyoya kadar evinizin her köşesini süsleyebilirsiniz. Eski mobilyalarınızı ÇEBİ kalitesiyle bambaşka bir havaya büründürebilir, ÇEBİ kapı kollarının pürüzsüz dokunuşu ve zarafetini evinizin her köşesinde tadabilirsiniz.


Onlarca doku ve renk seçeneğiyle ÇEBİ ürünleri gerek evinizi yenilemek, gerek ise makyajlamak için en iyi seçeneğiniz.


ÇEBİ KİLİT ve MOBİLYA AKSESUARLARI SAN. TİC. A.Ş.


1979 yılından bu yana dekoratif mobilya aksesuarları alanında faaliyet göstermektedir. Kapı kolu, kulp, düğme, askı, metal ayak, bağlantı aparatları, çocuk ve genç mobilyaları için aksesuarları üreten firma, mobilya kapak ve çekmece sistemleri ile mutfak aksesuarları üreticisi İtalyan FGV markasının da distribütörlüğünü yürütmektedir. İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya, Belçika, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Slovenya, Ukrayna, Rusya, Belarus, Baltık ülkeleri, Cezayir, Libya, Ürdün, S.Arabistan, Mısır, Lübnan, Güney Afrika, Nijerya, Hindistan, Kanada,  Yeni Zelanda, Avustralya, başta olmak üzere 41 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.


ÇEBİ A.Ş.


Abdurrahmangazi Mah. İslamoğlu Cad.

No:19 Yenidoğan-Sancaktepe

İSTANBUL / TÜRKİYE 

 

Tel    : (216) 561 11 40 (4 hat)

  444 5857

www.cebidesign.com