Kent Haberleri

Cebimde sadece 1 euro var diyorsanız bile bakın! Euro uçuş için hazırlanıyor! Koşun, hemen yetişin

Euro kurunda son dakika gelimeler yakından takip ediliyor. Euro kuru haftayı yükselişle kapatırken yatırımcılar ve döviz almak isteyenler yakından takip ediyor. Euro dolar paritesi bugün 0,9966 seviyesine kadar yükselerek, uçuşa hazırlanıyor. Piyasaların gözü bu rakamda koşun, hemen yetişin.Euro kuru haftayı yükselişle kapatırken euro dolar paritesi bugün 0,9966 seviyesine kadar yükseldi resmen uçuş için hazırlanıyor

Döviz kurların hafta sonunun ilk gününde yurt dışı piyasalarda yakından takip edilmeye devam ediyor. Euro kuru haftayı yükselişle kapatırken euro dolar paritesi bugün 0,9966 seviyesine kadar yükseldi resmen uçuş için hazırlanıyor. Dolar endeksinin 110 seviyesine gerilemesi ile birlikte euro dolar karşısında değer kazanmaya başladı. Euro yükselişe geçiyor ''cebimde sadece 1 euro var'' diyorsanız bile bakın. Bu rakamları herkes yakından takip ediyor. 

Peki euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro/TL ne kadar oldu? Euro kuru kaç TL? İşte euro kurundan son dakika gelişmeleri 5 Kasım 2022...

KRİTİK VERİLER SONRASI EURO UÇUŞA HAZIRLANIYOR

Dün, piyasaların gözü ABD tarım dışı istihdam verilerine çevrildmişti. Piyalar için kritik öneme sahip olan bu verilerin açıklanması ile piyasalarda yön yeniden oluştu. Altın ce gümüş gibi kıymetli metaller yükselişe geçerken dolar değer kaybetmeye başladı.

ABD tarım dışı istihdam verileri beklentilerin çok üzerinde açıklandı. Beklentiler 200 bin seviyesinde iken veriler 261 olarak açıklanınca dolar büyük değer kaybetti. Bu kritik gelişme dolar endeksinin 110 dolara gerilemesine neden olurken euro uçuşa geçti.

 

 

CEBİNDE 1 EUROSU OLANLAR DİKKAT! EURO/TL KURU BUGÜN NE KADAR?

Euro/TL kuru hafta sonunun ilk gününe yükselişle başladı. Yurt dışı piyasaları yakından takip eden milyonlarca vatandaş ''euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira oldu? Euro kuru bugün yükseldi mi, düştü mü? Euro/TL kuru kaç TL? Euro kuru ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  Cebinde sadece 1 eurosu bile olanların merak ettiği rakamlar belli oldu.

Euro/TL kuru 5 Kasım 2022 Cumartesi gününde alış fiyatı18,445 TL, Euro/TL kuru satış fiyatı ise 18,569 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 5 Kasım 2022 Cumartesi günü yukarı yönlü hareket ederek 0,9966 seviyesine yükseldi. 

Euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Serbest piyasa euro/TL kuru 4 Kasım 2022

Kriz çıktı! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede eurosu olanlar çabuk koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası'ında faiz çatışması çıktı! Peki euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?