Kent Haberleri

Cebinde sadece 1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak

Doların kaderini belirleyecek olan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 7 gün sonra açıklayacak. Kararın hemen ardından doların yönü resmen belli olacak. Cebinde sadece1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar tam bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak. Kararın hemen ardından doların yönü resmen belli olacak

Amerika Merkezs Bankası (Fed) faiz kararının 1 Şubat günü açıklaması bekleniyor. Kararın hemen ardından doların yönü resmen belli olacak. Son dakika dolar kurunu yakından takip eden yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Yatırımcılar ve dolar alıp satacak olan vatandaşlar ''dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Cebinde sadece1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar tam bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak...

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı için toplantı takvimi netleşti. Buna göre; FED, 2023 yılının ilk faiz toplantısını 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde gerçekleştirecek. Kararın hemen ardından FED Başkanı Jerome Powell'ın 1 Şubat akşamı açıklama yapması bekleniyor.

 

Analistler, tutanaklardaki olası ipuçlarının para politikasına yönelik belirsizliklerin azalmasına yardımcı olabileceğini belirterek nihai faiz oranına yönelik değerlendirmelerin piyasalarda oynaklığı artırabileceğini söyledi. 

Para piyasalarındaki fiyatlamalara göre Fed'in yüzde 70 ihtimal ile şubat ayında 25 baz puan faiz artıracağı öngörülürken, 50 baz puanlık faiz artırım ihtimali de yüzde 30 olasılıkla güçlülüğünü korumaya devam ediyor.

Fed, yılın son toplantısında faiz kararını 50 baz puan artış olarak verdi.  Peş peşe 7. kez faiz artıran Fed, politika faizini yüzde 4,25-4,50 aralığına çıkardı.

Peki dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olacak? 

DOLAR 7 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer,doların ne kadar olacağını açıkladı. Fed'in faiz kararı sonrası yükselmeye devam edeceğini açıklayan Geçer, Şubat ayında yani 7 gün sonra doların 24 TL olacağını açıkladı. 

 
DOLARDA SON DURUM!

Dolarda son durum yatırımcılar ve dolar almak veya satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar endeksi dün yüzde 0,33 düşüşle 101 seviyesine kadar gerilerken 101,605 seviyesinden değerleniyor. Dolar/TL alış fiyatı 09,024 lira, satış fiyatı ise 19,072 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL ise  20,76 lira seviyesinden değerleniyor. Euro dolar paritesi ise  bugün yüzde 0,20 yükselişle 1,0888 seviyesinden değerleniyor.

Elinde 1 doları bile olanlar hemen baksın! Doları olanlar kafasını duvardan duvara vuracak! Bunu alan yaşayacak

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları