20 / 05 / 2024

Cefic AYD Ödül Töreni'nin ana sponsoru oldu!

 Cefic AYD Ödül Töreni'nin ana sponsoru oldu!

AVM geliştirme, kiralama ve yönetim şirketlerinden CEFIC’in ana sponsorluğuyla The Seed’de yapılacak törende, araştırma sonuçları açıklanacak ve 11 kategorinin birincilerine ödülleri görkemli bir törenle takdim edilecek





AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği tarafından GFK’ya yaptırılan AVM ziyaretçilerinin tercihleriyle 11 kategoride belirlenen 2013 yılının “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar” araştırmasının merakla beklenen sonuçları  6 Kasım 2013 akşamı açıklanacak. Organize Perakende sektörünün en köklü AVM geliştirme, kiralama ve yönetim şirketlerinden CEFIC’in ana sponsorluğuyla  The Seed’de yapılacak törende, araştırma sonuçları açıklanacak ve 11 kategorinin birincilerine ödülleri görkemli bir törenle takdim edilecektir. Tören sonrası gece DJ David Saboy performansıyla bir kutlama halinde devam edecektir. 


AVM’lerde yer alan perakende sektörü markalarının çok önem verdiği, “AVM Ziyaretçisinin Tercih Ettiği Markalar” araştırmasının Lansman&Töreni’nin ana sponsoru olan CEFIC Başkanı ve AYD Yönetim Kurulu üyesi, AYD Sosyal Sorumluluk Komite Başkanı olan Anthony Khoi “Türkiye’de Perakende Sektörü’nün gelişiminin dinamosu; AVM Sektörü’nün hızla gelişmesidir. Özellikle “Marka Ekonomisi”ni AVM yatırım ve işletmeleri büyük ölçüde desteklemektedir. Ayrıca, sektörün yapılanması ve gelişmesi rekabeti arttırmakta bu da daima “Tüketici”nin lehine olmaktadır. AVM’ler, perakende markalarının tüketiciyle buluştuğu, çağdaş, ferah ortamlardır. Artık AVM ziyaretçisi, tüketici olarak tercihlerini son derece bilinçli ve en avantajlı şekilde yapmaktadır” diyor.





Geri Dön