27 / 04 / 2024

Çekmeköy Dome 'de ev fiyatları minimum 209 bin TL'den başlıyor!

Çekmeköy Dome 'de ev fiyatları minimum 209 bin TL'den başlıyor!

Firma: Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş.

Proje: Dome Residenc

Taşbina İnşaat Yatırımları tarafından yükselen Çekmeköy Dome projesinde satışlar 209 bin liradan başlıyan fiyatlarla devam ediyor...




Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş. tarafından yükselen  Dome Residence İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirildi. İçerisindeki konutların 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Çekmeköy Dome Evleri 'nde  84 konut bulunuyor.



10 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Çekmeköy Dome Evleri projesinde yer alan daireler minimum 209 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda. Projedeki bu fiyat 1 oda 1 salon daireler için geçerli. 


 Çekmeköy Dome de ev fiyatları minimum 209 bin TL den başlıyor!


Çekmeköy Dome 'de banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Projeden daire almak için daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan konut tutarı için 120 aya kadar uzanan banka kredisi ile vade yapılabiliyor. 


Teslimlerin hemen gerçekleşeceği Taş Bina Dome Residence TEM ve FSM Köprüsü'ne 10 dakika, Buyaka ve Meydan AVM'ye 10 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 15 dakika mesafede yer alıyor. Projede yüzme havuzu, fitness center süs havuzları, saunalar, kamelyalar,  peyzaj alanları ve güneşlenme terası yer alıyor.



Telefon: 0216 484 55 03

Web Adresi: http://www.domeresidence.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön