29 / 04 / 2024

Çekmeköy Huzur Parkı hizmete açıldı!

Çekmeköy Huzur Parkı hizmete açıldı!

Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hamidiye Mahallesi’ndeki Huzur Camisi yanında yer alan ve atıl durumda kalan boş araziyi park olarak ilçe halkının kullanımına sundu




Çekmeköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hamidiye Mahallesi’ndeki Huzur Camisi yanında bulunan ve atıl durumda kalan boş araziyi park olarak ilçe halkının kullanımına sundu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı açılışa AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Yaklaşık bir ay evvel camimizi komşularımızla birlikte hizmete açmıştık. Bu camide emeği geçen tüm kardeşlerimizin ölülerine rahmet, kendilerine uzun ömürler niyaz ediyorum. Bu camiye gelen kardeşlerimizin dinlenebileceği güzel bir mekan olsun istedik. Bu cami ve park alanı mülkiyeti belediyemize ait arsaydı. Mahalle halkının ilettikleri talepler doğrultusunda planları değiştirilerek ibadethane ve yeşil alan olarak düzenleme yapıldı ve mahallelinin istekleri yerine getirildi. Burada çalışan tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdığı için Rabbim onlardan razı olsun. Önümüzdeki hafta Taşdelen bölgesinde yaptığımız kültür ve gençlik merkezinin açılışını yapıyoruz. Tüm halkımızı bu açılışa da bekliyoruz. Bu hizmetleri yapmak kadar korunması da önemli… Burada güvenlik görevlisi de olsa, en önemlisi vatandaşın koruması. Bu alanlar Çekmeköy halkının cebinden çıkan paralarla yapılıyor. Bu yüzden herkes kendi mülkü gibi bu emanete sahip çıkmalı,” dedi.



7 yılda bizim bile hayal edemediğimiz projeleri ilçemize kazandırdık diyen Başkan Poyraz, ”7 yıl önce bugünü sorsalardı yarısını bile hayal edip söyleyemezdim. Çok şükür fiziki yatırımların yanında sosyal projelerimizle de ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanındayız. Bunda ülkemizdeki istikrarın da önemli payı var,” dedi. Hamidiye Mahallesi’nde yaılan yeni parkta; basketbol sahası, çocuk oyun grubu, dinlenme alanları bulunuyor.


 


Çekmeköy Belediyesi





Geri Dön