28 / 04 / 2024

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

Çekmeköy Life'ta 9 milyon TL'ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

Firma: Temel Group

Proje: Çekmeköy Life

İstanbul'un yeni cazibe merkezinde modern bir yaşam sunan Çekemeköy Life'ta 3+1 konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Çekmeköy Lifte'ta teslimler ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte Çekmeköy Life ile ilgili ayrıntılar...



Çekmeköy Life, Temel GYO tarafından Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. İstanbul'un yeni cazibe merkezi olan Çekmeköy Life'te konutlar 9 milyon TL'den başlıyor. Peki Çekmeköy Life'ta hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Çekmeköy Life projesi ile ilgili merak edilenler...

 Çekmeköy Life ta 9 milyon TL ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

ÇEKMEKÖY LİFE'TA 3+1 DAİRELER 9 MİLYON TL'DEN BAŞLIYOR!

İstanbul'un yeni gözdesi, şehrin yükselen trendi Çekmeköçy'de prestijli bir yaşam alanı sunan Çekmeköy Life projesi toplamda 70 konuttan oluşuyor. 

En ince ayrıntının bile düşünüldüğü tasarımından işçiliğine her metrekaresi kendisine hayran bırakacak projede sadece 3+1 konut tipleri yer alıyor. A ve B blok olarak inşa edilen projede, 3+1 konutların fiyatları 9 milyon TL'den başlıyor.

 Çekmeköy Life ta 9 milyon TL ye 3+1! Bir ay sonra teslim!

ÇEKMEKÖY LİFE SOSYAL DONATILARI!

Çekmeköy Life Projesi sosyal donatıları ile de görenleri kendine hayran bırakıyor. Yüzme Havuzu, SPA, Eşsiz Peyzaj, Spor Salonu, Kapalı Otopark, Çocuk Oyun Alanları ile hayallerinizdeki konutlara sahip olacaksınız.

Tel: 0216 537 84 84

WEB:https://www.temelgyo.com/

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

projeye sor



Geri Dön