03 / 05 / 2024

Çelikyapı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikyapı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikyapı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Çelik, İsmail Çetin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da Eyüp, Çırçır Mahallesi'nde kuruldu.



Çelikyapı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Çelik, İsmail Çetin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu. 


Çelikyapı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,işyeri ,ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Prefabrik inşaat ve meskenler yapmak yaptırmak ve bunları satmak ve kiraya vermek. 4- Her türlü bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık mühendislik teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan proje teknik hesaplar danışmanlık etüd araştırmak yapmak. 5- Şirketin borç ve alacaklarına teminat olarak ipotek , rehin ve kefalet teminatları almak ve vermek konusu ile ilgili gerçek ve tüzel kişilerin borç ve alacakları için ipotek , rehin vermek ve almak. 6- Konusu ile ilgili gerçek ve tüzel kişiler ile üçüncü kişilerin borçlarına karşılık gayrimenkullerini menkullerini varlıklarını ipotek ve rehin vermek ve almak.



Geri Dön