27 / 04 / 2024

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.



İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı şekilde boşanan sosyetik güzel Ronit Gülcan, aylık 200 bin TL'ye yeni bir ev kiraladı. Ronit Gülcan'ın Etiler’deki yeni evi boğaz manzarası ile dikkat çekiyor.

Takvim'den Doğan Savaş imzalı habere göre aynı zamanda önceki akşam bir davette görüntülenen Ronit Gülcan, boşanma ile ilgili soruları cevapsız bırakmıştı.

İş insanı Cem Hakko, eski eşi Bettina Machler'le tam 24 senelik evliliğini bitirerek, milyonlarca TL tazminat ödeyip 2017'de Ronit Gülcan ile hayatını birleştirmişti.

Yaklaşık olarak 1 senedir aralarının açık olduğu bilinen ve ayrılacakları iddialarıyla da sürekli gündem olan Gülcan ve Hakko, 31 Ocak 2024 tarihinde sessiz sedasız boşanmıştı. Paylaşılan detaylara göre Cem Hakko'dan anlaşmalı şekilde boşanan Ronit Gülcan yeni daire arayışlarına da başlamıştı.

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler de 200 bin TL ye daire kiraladı!

Yaptıkları açıklamada karşılıklı şekilde anlaşarak boşandıklarını duyuran Gülcan ve Hakko'nun ayrıca birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadığı da öne sürüldü. Cem Hakko ile ayrıldıktan sonra hala aynı konutu paylasan Ronit Gülcan, taşınmak için sık sık yeni bir daire bakıyordu. Geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir daire gezen Ronit Gülcan sonunda karar kıldı.

Etiler'de boğaz manzaralı bir ev beğenen sosyetik güzel Ronit Gülcan, aylık 200 bin Türk Lirası kira bedelini de gözden çıkardı. Önceki akşam bir davette görüntülenen Ronit Gülcan, boşanma ile ilgili soruları da cevapsız bıraktı.

SERENAY SARIKAYA DA ORTAKÖY'DEN EV ALMIŞTI

Başarılı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya da yaptığı yatırımlarla magazin gündeminden düşmeyen isimler arasında yer alıyor.  Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni evine verdiği para adeta dudak uçuklattı.

Paylaşılan detaylara göre güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son yatırımını mega kent İstanbul'un gözde yerleri arasında yer alan Ortaköy'de boğaz manzaralı lüks bir eve yaptı. Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yeni evi için cömertçe ödediği 40 milyon Türk Lirası da oldukça dikkat çekti.

 

37 milyon vatandaşın 1.2 trilyon borcu var!

Zamlı bayram ikramiyeleri kimlere verilecek, EYT'liler alacak mı? 3 bin TL ikramiye bekleyenler hemen bakın!

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!


Geri Dön